Cabo Roig Cabo Roig

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Cabo Roig

View more
Hansson & Hertzell

Bildgalleri

Stengång med staket som går ner till stranden La Caleta i Cabo Roig
Cabo Roig
Cabo Roig
En flotta av båtar i Marina vid Cabo Roig.
Dockade båtar i småbåtshamnen i Cabo Roig.
Cabo Roig
Stenvandringsstig runt stränderna i Cabo Roig.
Människor som besöker La Caleta-stranden med parasoller och strandbaren.
Vandringsväg med trappor och träd.

Beskrivning

Cabo Roig - En pittoresk enklav

Cabo Roig, som ligger på Costa Blancas södra kust, är en fantastisk kuststad. Det är känt för sina stränder med blå flagg, lyxiga livsstilar och hisnande landskap.

Den gamla delen av Cabo Roig är en eftertraktad halvö, där flera människor vill slå sig ner. Här hittar du ett exklusivt bostadsområde med trevliga fiskrestauranger, hamnen och Cabo Roig-stranden.

Staden erbjuder en mängd olika attraktioner och bekvämligheter, catering till investerare, pensionärer och potentiella köpare som vill köpa fastighet i Spanien.

Cabo Roig historia

Cabo Roig har en fascinerande historia, med bevis på antika bosättningar som går tillbaka till bronsåldern. Staden var en gång en populär handelshamn och har sedan dess blivit ett fashionabelt turistmål som lockar besökare från hela världen.

Livsstil i Cabo Roig

Cabo Roig erbjuder en lyxig och sofistikerad livsstil, perfekt för dem som söker en exklusiv boendeupplevelse. Staden har en rad exklusiva restauranger, chica kaféer och designerbutiker. Dess pulserande nattliv är också en betydande attraktion, med ett sortiment av barer, klubbar och nöjesställen.

Stränder och hamn

Cabo Roig underbara stränder är en av dess mest betydande dragningar, med kristallklart vatten och orörd sand perfekt för solbad och simning. Stränderna med Blå Flagg är välutrustade med alla nödvändiga faciliteter och tjänster.
Hamnen är en av de bästa marinorna på den populära Costa Blanca-kusten. Beläget i ett attraktivt område har över tvåhundra båtplatser, en restaurang och några andra bra faciliteter. Även här som på flera andra ställen finns en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud.

Golf nära Cabo Roig

Cabo Roig är ett paradis för golfare, med banor i världsklass som ligger inom en kort bilresa från staden. Las Ramblas, Real Club de Campoamor, Villamartin och den berömda Las Colinas Golf & Country Club ligger alla utanför dörren. Områdets milda klimat och fantastiska landskap gör det till en idealisk destination för golfare på alla nivåer.

Befolkning

Cabo Roig har en mångfaldig befolkning, med en blandning av fastboende och semesterfirare. Det lockar många invånare från norra Europa, men är också en populär tillflyktsort för människor från Murcia. Staden lockar besökare från hela världen, vilket gör den till ett levande och kosmopolitiskt samhälle.

Bekvämligheter

Cabo Roig har ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive stormarknader, banker, apotek och medicinska kliniker. Glöm inte heller den tidigare nämnda stora småbåtshamnen, som erbjuder en mängd olika vattensporter och båtaktiviteter.
Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capitan. Klubben har fyra hårdbanor, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tennisträning är också tillgänglig.
Sedan finns det Cabo Roig berömda "Strip": ett populärt resmål för nattliv och underhållning, med en mängd olika barer, restauranger och nattklubbar.

Läge och tillgänglighet

Cabo Roig ligger cirka 30 minuter från Alicantes flygplats, vilket gör den lättillgänglig från Storbritannien och andra europeiska länder. Staden ligger också inom kort avstånd från flera andra populära resmål, inklusive Torrevieja och La Zenia.

Mat i Cabo Roig

Cabo Roig har en mångsidig kulinarisk scen, med tonvikt på färska skaldjur och traditionella medelhavs rätter. Staden har också flera restauranger med Michelinstjärnor, som erbjuder en gourmet matupplevelse för matälskare.

Klimatet i Cabo Roig

Cabo Roig har ett varmt och soligt klimat, med över 300 soldagar per år. Staden har milda vintrar och varma somrar, vilket gör den till en idealisk destination för att leva året runt.

Fastighet i Cabo Roig

Cabo Roig erbjuder ett brett utbud av fastighetsalternativ, inklusive lägenheter, radhus och villor. Fastigheterna sträcker sig från moderna och moderna till traditionella spanska hem, catering till en mängd olika smaker och budgetar. Staden är en utmärkt investeringsmöjlighet, med hög hyresavkastning och stark kapitaltillväxtpotential.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet