Gran Alacant Gran Alacant

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Gran Alacant

View more
Hansson & Hertzell

Bildgalleri

Trägång som leder till stranden i Gran Alacant.
Gran Alacant
En gångväg i trä som leder till stranden vid solnedgången i Gran Alacant.
Trävandringsväg på sanddyner med berg i bakgrunden.
En gångväg i trä som leder till stranden.
En Gran Alacant-strand med palmer och ett strandbar.
En palmkantad pool i Gran Alacant.
Gran Alacant kommersiellt centrum med palmer och flaggor.

Beskrivning

Gran Alacant

Letar du efter det perfekta stället att investera i spanska fastigheter? Se inte längre än Gran Alacant, en dold pärla som ligger på den fantastiska Costa Blanca.

Denna pittoreska stad erbjuder en unik blandning av stränder, kultur och moderna bekvämligheter. Det är en idealisk destination för både turister och fastighetsinvesterare.

Var ligger Gran Alacant

Gran Alacant ligger bara en kort bilresa från den livliga staden Alicante, och är lättillgänglig via utmärkta väg- och allmänna kommunikationer. Det är bara 10 minuter från Alicante/Elche flygplats, vilket är otroligt bekvämt, men ändå inte för nära för att orsaka buller.

Att göra i Gran Alacant

Gran Alacant är ett resmål som har något för alla. Om du vill koppla av och njuta av solen, kommer stadens vackra stränder garanterat att glädja dig. Carabassi-stranden och Playa Elche är kända för sitt klara vatten och mjuka sand.
För dem som vill utforska stadens naturliga skönhet är ett besök i naturparken Clot de Galvany ett måste. Denna park är hem för ett varierat utbud av flora och fauna och erbjuder en fantastisk möjlighet att komma ut och njuta av den friska luften.
Och när du är redo att utforska själva staden, hittar du en mängd butiker, restauranger och andra bekvämligheter för att underhålla dig.

Bekvämligheter i Gran Alacant

En av de utmärkande egenskaperna hos Gran Alacant är dess utmärkta tjänster. Staden har ett brett utbud av faciliteter, från utmärkt sjukvård till förstklassiga skolor och stormarknader.
Det finns också gott om fritidsfaciliteter, inklusive sportcenter, golfbanor och en blomstrande kulturscen.

Befolkning i Gran Alacant

Gran Alacant är en kosmopolitisk destination som lockar människor från hela världen. Staden är hem för en varierad blandning av människor, inklusive spanska lokalbefolkningen och expats från andra delar av Europa. Dess mångsidiga gemenskap skapar en levande och välkomnande atmosfär.

Vädret i Gran Alacant

Gran Alacant har ett medelhavsklimat. Staden har varmt och soligt väder hela året, vilket gör den till en idealisk destination för dem som vill fly de kalla och mörka vintrarna i norra Europa.
Under sommarmånaderna kan temperaturen nå upp till 30 °C, vilket skapar perfekta förutsättningar för sol och vattensporter.

Fastigheter i Gran Alacant

Fastigheter i Gran Alacant Med sitt fantastiska läge, utmärkta tjänster och blomstrande samhälle är det ingen överraskning att Gran Alacant blir en alltmer populär destination för fastighetsinvesterare.
Staden har ett brett utbud av fastigheter tillgängliga, från moderna lägenheter och radhus till traditionella spanska villor. Det finns också flera nya utvecklingar i området, som erbjuder den perfekta möjligheten att investera i en helt ny fastighet.
Fastigheter i Gran Alacant är också en attraktiv investeringsmöjlighet på grund av stadens stadiga tillväxt.

Befolkningen i området ökar och det är flera nya infrastrukturprojekt på gång. Detta innebär att fastighetspriserna sannolikt kommer att fortsätta stiga under de kommande åren, vilket gör det till en idealisk tidpunkt att investera i fastigheter i Gran Alacant.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet