Los Montesinos Los Montesinos

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Los Montesinos

View more
Hansson & Hertzell

Beskrivning

Los Montesinos är en traditionell spansk stad som ligger femton minuter bort med bil bort från storstaden Torrevieja på Spaniens soliga Costa Blanca-kust med sina fantastiska stränder med blå flagg och golfbanor. Los Montesinos ligger precis intill de gigantiska saltsjöarna i Torrevieja, känd som Laguna Salada de Torrevieja och Laguna Salada de la Mata, vilket skapar ett riktigt hälsosamt klimat.
De närliggande naturreservaten och deras sjöar är perfekta för fågelskådning, promenader, cykling och ridning. Det finns ett vackert torg i Los Montesinos med flera barer och restauranger som serverar internationell engelsk och spansk mat för att njuta av din Menu del Dia eller ta en drink. Torremendo är en bergsjö i närheten där du kan bada och fiska. Los Montesinos har också en bowlingklubb och en marknad varje fredag som erbjuder allt från färsk frukt och grönsaker till blommor och lädervaror.
Det utmärkta klimatet och konstanta temperaturer är en av de viktigaste anledningarna till att människor besöker Los Montesinos under alla månader av året.

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet