Pilar De La Horadada Pilar De La Horadada

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Pilar De La Horadada

View more
Hansson & Hertzell

Beskrivning

Pilar de la Horadada är idealiskt beläget nära de säkra sandstränderna i Mar Menor.
Regionen är till stor del jordbruksprodukter; omgiven av marknadsträdgårdar, fruktträdgårdar, citrusodlingar och pastoral gårdar. Staden ligger nära en kust av fin sand och klara vattenstränder, blandade med attraktiva inlopp, alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster.
Stranden vid Mil Palmeras är idealisk för seglingentusiaster och kopplar ihop med Rincón och Puerto inlopp; den senare med en strandpromenad som växer till liv på heta sommarnätter. Här finns ett komplett utbud av vattensporter. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll och ridning finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shopparparadis med många butiker, konditorier, banker och spilsalonger som ligger vid Calle Mayor. Pilar de la Horadada har ett typiskt Medelhavsklimat, med svala havbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.
Området är i genomsnitt nästan 3 000 soltimmar varje år och medeltemperaturen överstiger lätt 20 grader. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan det skryta med 325 soliga dagar varje år vilket gör det till en idealisk destination året runt.

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet