Playa Flamenca Playa Flamenca

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Playa Flamenca

View more
Hansson & Hertzell

Bildgalleri

Playa Flamenca
Flygfoto över Playa Flamenca strandstad
Playa Flamenca
Playa Flamenca-stranden med blå stolar, parasoller och palmer.
Playa Flamenca strandbar på sandstrand med människor som sitter vid ett bord.
Playa Flamenca
Playa Flamenca
Playa Flamenca

Beskrivning

Playa Flamenca

Välkommen till Playa Flamenca, en vacker kuststad i Orihuela Costa, belägen i den södra regionen Costa Blanca, Spanien. Detta område är välkänt för sin kulturhistoria, medelhavs livsstil, utsökt mat, varma klimat och olika fastighetsalternativ.

Kulturhistoria

Välkommen till Playa Flamenca, en stad genomsyrad av historia, med sina rötter tillbaka till romartiden. Staden har bevarat en del av sitt kulturarv, inklusive Torre de la Goleta, ett vakttorn från 1500-talet. Sedan finns det vår fru av radbandets kyrka, en fantastisk 1700-talskyrka. Stadens rika kulturhistoria erbjuder en unik charm som lockar både turister och lokalbefolkning.

Livsstil

Playa Flamenca erbjuder en medelhavs livsstil som är avslappnad, avslappnad och njutbar. Staden är ett populärt resmål för pensionärer, investerare, och turister som vill fly stadens liv och rörelse. Invånarna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter, inklusive golf, vattensporter, cykling och vandring. Staden har också ett pulserande nattliv, med massor av barer, klubbar och restauranger att välja mellan.

Mat i Playa Flamenca

Playa Flamenca är känt för sin utsökta medelhavsmat, som innehåller färska skaldjur, olivolja och lokalt odlade råvaror. Stadens matscen är mångsidig och erbjuder en rad internationella rätter, inklusive italienska, indiska och kinesiska. Den lokala marknaden är ett måste-besök, där du kan hitta en mängd färsk frukt, grönsaker och hantverksprodukter.

Klimat och väder

Playa Flamenca har ett medelhavsklimat, med milda vintrar och varma somrar. Staden är välsignad med över 320 soldagar per år. Detta gör det till ett idealiskt resmål för dem som söker ett varmt och soligt klimat. Somrarna är perfekta för strandälskare, med temperaturer som når upp till 30 grader Celsius.

Fastighet

Playa Flamenca erbjuder en rad fastighetsalternativ, inklusive lägenheter, radhus och villor. Staden har en blandning av nya fastigheter och andra fastigheter, som tillgodoser olika budgetar och preferenser. Stadens utmärkta läge, fantastiska stränder och utmärkta bekvämligheter gör den till ett populärt resmål för alla som vill köpa fastighet i Spanien.
Sammanfattningsvis är Playa Flamenca en perfekt destination för dem som söker en medelhavsstil. Det är rikt på kulturhistoria, utsökt mat, varmt klimat och olika fastighetsalternativ. Oavsett om du är en investerare, pensionär eller potentiell köpare, har Playa Flamenca något att erbjuda för alla. Så vad väntar du på? Investera i Playa Flamenca idag!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet