Rojales Rojales

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Rojales

View more
Hansson & Hertzell

Beskrivning

Rojales är en typisk jordbruksspansk by med floden Segura som rinner genom stadens centrum och traditionella grotthem som visar en bild av områdets historia. Staden täcker faktiskt ett ganska stort område med många populära bostadsområden som omger centrum. Bostadsområdet är mycket attraktivt med vackra trädgårdar och simbassänger.
I mitten av staden finns det en mängd olika butiker inklusive tre bra stormarknader, liksom många restauranger inkluderar tapasbarer, kaféer och pubar inklusive en engelsk och irländsk bar. Det finns också flera banker. I stadens centrum finns en mycket vacker kyrka, ett lokalt museum och en härlig bytorg där du kan sitta och titta på att världen går förbi. Floden Segura rinner genom Rojales centrum, det är en härlig plats att vara borta några timmar på kvällen, där du kan blanda dig med lokalbefolkningen som tycker om 'al frescito' (sitter utanför med vänner) under de varma sommarkvällarna.
Rojales växer till liv på torsdagsmorgnar när veckomarknaden äger rum vid floden i centrum. Människor kommer från när och fjärran för att köpa färska grönsaker och bläddra i fynd. Det finns en väg med mycket livliga diskotek i Rojales nära Los Palacios slut. En vanlig lokal hangout där lokalbefolkningen släpper håret på fredag, lördag och söndag kvällar fram till de tidiga timmarna.

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet