Villamartin Villamartin

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Villamartin

View more
Hansson & Hertzell

Bildgalleri

Villamartin golfbana med en bunker på greenerna.
Villamartin
Utsikt över bostadsområdena i Villamartin.
Villamartin plaza med palmer, restauranger och barer.
Villamartin
Tillsyn över golfbanan, vägen och husen.
Villamartin golfbana med träd och lekande golfare.

Beskrivning

Villamartin - En unik golfresort

Välkommen till Villamartin, en dold pärla som ligger i hjärtat av Orihuela Costa, Spanien. Med sitt rika utbud av bekvämligheter och fantastiska landskap är Villamartin en eftertraktad destination för alla som vill köpa fastighet i Spanien.

Villamartins historia

Den berömda golfbanan Villamartin byggdes 1972, vilket snabbt ledde till utvecklingen av bostadsområden och kommersiella centra i området. Med tiden har Villamartin utvecklats till ett populärt resmål för både golfare och semesterfirare, känt för sina pittoreska omgivningar och pulserande atmosfär.

Var hittar man Villamartin

Villamartin har ett bekvämt läge bara 10 minuters bilresa från de populära stränderna La Zenia, Cabo Roig och Campoamor. Det har också goda förbindelser till flygplatserna via motorvägen AP-7 och kollektivtrafiken, som förbinder den med de närliggande städerna Torrevieja och Alicante.

Villamartin Golf

Villamartin är hem för en av de mest prestigefyllda golfbanorna på Costa Blanca, som lockar golfentusiaster från hela världen. Den är designad av den kända arkitekten Paul Putman. Banan har varit värd för många internationella turneringar, inklusive Mediterranean Open. Denna 18-håls golfbana är känd för sin vackra layout, utmanande design och fantastiska vyer.
Det ligger bland frodig medelhavsvegetation och kompletteras av sjöar, palmer och många andra funktioner som gör det till ett måste för golfentusiaster.
Klubbhuset är modernt och elegant och erbjuder en rad faciliteter. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller nybörjare, är Villamartin Golf en bra idé för alla som vill uppleva det bästa av golf i Orihuela Costa.

Villamartin Plaza

Plaza är hjärtat av Villamartin, ett livligt nav med restauranger, barer och butiker. Det är en populär mötesplats för både invånare och besökare, som erbjuder ett utbud av maträtter och nöjesalternativ. Det är en utmärkt plats att koppla av och njuta av den livliga atmosfären med vänner och familj, särskilt på kvällarna när torget vaknar till liv med musik och dans. Villamartin Plaza är en rolig utekväll i Orihuela Costa.

Befolkning i Villamartin

Villamartin har en mångfaldig befolkning, med en blandning av spanska och internationella invånare. Det är ett populärt resmål för pensionärer, expats och familjer som letar efter en avslappnad och välkomnande gemenskap.

Bekvämligheter i Villamartin

Villamartin erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive stormarknader, apotek, vårdcentraler och sportanläggningar. Det finns också flera internationella skolor och språkakademier i området.

Vädret i Villamartin

Klimatet i Villamartin är typiskt medelhavsklimat, med milda vintrar och varma somrar. Området har över 300 soldagar om året, vilket gör det till en idealisk destination för utomhusaktiviteter och året runt boende.

Fastigheter i Villamartin

Villamartin erbjuder en rad fastigheter som passar olika budgetar och preferenser, från lägenheter och radhus till villor och lyxiga egendomar. Området är populärt bland investerare och golfälskare, med stor uthyrningspotential och högt andrahandsvärde.

För att sammanfatta det: Villamartin är ett älskat bostadsområde i Orihuela Costa. Den har en rik historia och är känd för sin vackra golfbana och Plaza. Och med en blomstrande fastighetsmarknad är det den perfekta platsen att investera nu!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet