Tomt · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QUINT-PLOT-D

3.385.600€
Pris per m2 2.728€/m2

Tomt · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QUINT-PLOT-D

Beskrivning

Tomt med havsutsikt för 6 villor i Malaga

Pris per m2 2.728€/m2
Byggd 1.241m2
Tomt 8.464m2
Pool privat pool
Garage Privat

8464 m2 - UNESCO-reservat - La Quinta Golf - Sjö och klubb - havsutsikt - spa & gym - förnödenheter vid foten av tomten


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska söderläge tomt med sagolik utsikt. Privilegierad situation. Beläget i Real de La Quinta nära hotellet och tjänster: Den har en konstgjord sjö, sjöklubb, golfbana, golfakademi, tennis, paddeltennis, uppvärmd inomhuspool, spa, gym, restaurang och säkerhet. Komplexet ligger nära Golf Valley, 15 min. Från Puerto Banús och 10 minuter från motorvägen.

Klicka här för alla fastigheter i denna fantastiska utveckling

Läs vårt blogginlägg om Real de La Quinta Resort


Real de La Quinta är en landmärke femstjärnig urbanisering med unika egenskaper som inte kan hittas någon annanstans på Medelhavskusten. Målet med projektet är att skapa en lyxig semesterort som är perfekt integrerad med den naturliga miljön och upprätthåller det lokala ekosystemet. Projektet siktar på att slutföras 2025.

Real de La Quinta ligger i Marbella-Benahavis (Malaga) och ligger vid foten av berget Sierra de Las Nieves. Det är ett biosfärreservat som deklarerats av UNESCO, som gränsar till Nueva Andalusia och Puerto Banús. Detta utmärkta läge ger sina invånare vacker utsikt mot havet och golfbanorna, och direkt tillgång till det skyddade naturområdet i bergen och sjön Istán.

Läget för Real de La Quinta Resort ger den speciella möjligheten att välja mellan bergen och stränderna, precis utanför dörren. Naturen är en del av livsstilen här, så njut av utomhuslivsstilen, ridning, vandring eller bara njut av solnedgångarna.

Marbella har välförtjänt varit en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder.

Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfaren att spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Real de La Quinta passar perfekt in i dessa egenskaper, och tack vare sitt läge och integritet lovar det att bli ännu en av Marbellas oöverträffade enklaver.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Byggd: 1.241m2
Tomt: 8.464m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 0
Våning : 0
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Nära strand
Integritet
Pool Bar
Kust
Sjöutsikt
Nybyggd
Tennis
Sydlig
Fitness Club
GYM
Havsutsikt
Grönområden
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Turistlicens
Garage
Golf Utsikt
Bottenplan
Gated Community
Gemensam Pool
Modern
Lekplats för barn
24 Hour Security
Bra område för uthyrning
Eco-Home
Utsikt över berg
Vattenfront

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet