Villa · Försäljning Benahavis · Ref. HH-MBH-03

6.450.000€
Pris per m2 7.439€/m2

Villa · Försäljning Benahavis · Ref. HH-MBH-03

Beskrivning

Imponerande villa i La Quinta | Benahavis | Marbella

Pris per m2 7.439€/m2
Byggd 867m2
Tomt 1.932m2
Sovrum 6
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat

Upplev det ultimata inom modern design: Fantastisk villa med panoramautsikt över havet och golfen i La Quinta

Förbered dig på att bli fängslad av denna verkligt spektakulära moderna villa, med hisnande panoramautsikt över havet och golfbanorna. Beläget i det mycket eftertraktade bostadsområdet La Quinta i Benahavis, är den här fastigheten omgiven av golfbanor i världsklass och bara några minuters bilresa från de livliga knutpunkterna i Puerto Banús, Marbella och de orörda stränderna i regionen. Designad och inredd med utsökt smak, den här fastigheten är en underhållares dröm, perfekt för att hålla sammankomster med familj och vänner.

Stora våningen i denna villa, som sträcker sig över tre imponerande våningar, har en stor öppen planlösning som består av ett vardagsrum, matsal, hörnbibliotek och ett fullt utrustat kök med en enorm ö och tillgång till en härlig örtagård. Det stora sovrummet ligger också på denna våning och erbjuder lyxig komfort och direkt tillgång till en solig terrass med grillplats. Njut av den sömlösa inomhus- och utomhusupplevelsen och njut av de fascinerande vyerna.

Den nedre våningen är tillägnad underhållning och avkoppling och erbjuder ett lekrum, en bar, ett TV-rum, ett biorum, ett gym och ett spa komplett med bastu, ångbad och en jacuzzi för 8 personer. Alla dessa utrymmen är designade runt en fridfull innergård och ansluter sömlöst till trädgården, som har en utomhus-TV och en infinitypool. Ytterligare fyra sovrum med eget badrum kompletterar denna nivå, vilket garanterar gott om boende för gästerna.

Imponerande funktioner finns i överflöd i denna villa, inklusive en carport med plats för fyra bilar på gatunivå, en hiss som ger tillgång till alla våningar, en fruktträdgård, ett toppmodernt Domotic-system för smart kontroll, golvvärme i hela, en maskinrum och personalrum. Fastigheten är fullt möblerad och utsökt inredd, redo för dig att flytta in och njuta av symbolen för modernt lyxigt boende.

Skäm bort dig åt symbolen för modern design och höj din livsstil med denna extraordinära villa med panoramautsikt, oklanderlig stil och oöverträffade bekvämligheter. Missa inte möjligheten att äga detta arkitektoniska mästerverk i det prestigefyllda området La Quinta.

Kontakta Hansson & Hertzell idag för ett besök!
0034 634 044 970

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 6
Byggd: 867m2
Tomt: 1.932m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 2
Orientering: Söder
Elektriska fönsterluckor
Köksutrustning
Automatisk port
Valfritt garage
Sydlig
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Solpaneler
Kust
Öppen Planlösning
Nybyggd
Garage
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet