Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INLU-REA

3.700.000€
Pris per m2 4.327€/m2

Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INLU-REA

Beskrivning

Ny lyxvilla i paradiset Benahavis

Pris per m2 4.327€/m2
Byggd 855m2
Tomt 1.650m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

5 sovrum & badrum - lyxigt nybyggt - stor tomt - garage för 3 bilar - privat pool - kvalitetsmaterial - dubbla takhöjder - utrustat kök - och mycket mer!


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna eleganta plats, som kallas "paradiset" och där denna villa ligger! Det exklusiva bostadskomplexet "El Paraiso Alto", omgivet av flera golfbanor, ligger i den lugna dalen El Paraiso. I bakgrunden syns det legendariska berget La Concha. Bakom, i norr, ligger det pittoreska berget Sierra Bermeja, framför, i söder, Medelhavet. Det är ett välutvecklat område, känt för sin naturliga skönhet, säkerhet och höga livskvalitet. Det är en kort bilresa till det pulserande nattlivet och det sociala livet i Puerto Banús, privata skolor och stormarknader.

Det är en ny, modern och byggd efter högsta standard lyxvilla till salu, som kommer att stå klar för dig i slutet av 2023. Bygglovet är redan erhållet. Med utsökt design och perfekt stil och funktionalitet kommer denna villa verkligen att vara unik! Imponerande dimensioner på 980 m2, dynamisk design med en öppen planlösning, geometriska former och rena stillinjer gör denna villa helt unik. Beläget på en tomt på 1 650 m2, erbjuder huset 5 sovrum och 6 badrum, rymligt vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat amerikanskt kök med högkvalitativa vitvaror. På nedre plan kommer det att finnas möjlighet att ha en vinkällare, en friskvårdsavdelning med gym, spa och bastu.

För byggandet av huset kommer att användas avancerad teknik och förstklassiga material. Enorma fönster med 7 meter högt i tak och glasdörrar kommer att ge den en otrolig känsla av ljus och luftighet. De öppna ytorna är i perfekt harmoni med huset. Ett automatiskt bevattningssystem kommer att installeras i trädgården. Den imponerande vattenfallspoolen kommer att täckas med en speciell sten från Indonesien som renar vattnet.

Huset erbjuder: ett gästrum, tvättstuga, skafferi, omklädningsrum, hiss, arbetsrum, separat gästtoalett och ett privat garage med plats för 3 av dina bilar. Bekvämligheterna inkluderar en digital videointercom, luftkonditionering, golvvärme, Smart Home, en unik öppen spis i glas, inbyggda garderober och mycket mer!

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område

Klicka här för alla egenskaper hos denna lyxutvecklare  


Benahavis, en bergsby 7 km från kusten, ligger mellan Marbella, Estepona och Ronda. Känd för sina restauranger - de kallar det matsalen på Costa del Sol - det är framför allt en pittoresk plats, där man kan hitta otrolig berg- och havsutsikt. Med 12 av Costa del Sols 70 golfbanor, och det kommer att gå upp till 15 inom de närmaste åren, är det också en hotspot för golfälskare. Dessutom har Benahavis massor av orörd natur där du kan promenera eller cykla och utforska faunan och floran och njuta av den fantastiska utsikten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 855m2
Tomt: 1.650m2
Balkong: 125 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 71 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Gated Community
Källare
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Smart Home System
Balkong
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Öppen spis
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Integritet
Air Condition
Fullt utrustat kök
Kust
Förråd
Köksutrustning
Nybyggd
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Fitness Club

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet