Villa · Nybyggnad La marina · Ref. GNR-54555

535.000€
Pris per m2 4.908€/m2

Villa · Nybyggnad La marina · Ref. GNR-54555

Beskrivning

Pris per m2 4.908€/m2
Byggd 109m2
Tomt 215m2
Sovrum 3
Badrum 3

VILLA PÅ STRANDEN AV PINET STRANDEN! Villa i ett bostadsområde som ligger på Pinet -stranden, intill staden La Marina, i en unik och exklusiv enklav, bara 500 meter från stranden! Bredvid Medelhavet, omgivet av en privilegierad miljö: naturområdet Las Salinas, av extremt skönhet för naturälskare och som består av en sanddyn med en hundra år gammal tallskog och gyllene sand stränder med rent och kristallint vatten. gör det till en exklusiv plats att bo eller tillbringa sommaren under hela året, och inom räckhåll för alla tjänster, eftersom La Marina (stad) erbjuder alla tjänster. Villan är oberoende, modern medelhavsstil, med 3 sovrum med 3 badrum och ett kök som är öppet mot vardagsrummet, med en privat tomt och med en asfalterad yta för parkering (med plats för två fordon). Rummen är bekväma och välkomnande, med utvalda material för att skapa en idealisk och unik miljö. Villan har ett kök med möbler med högkvalitativa finish och modern design, utrustad med induktionshäll, fläkt, ugn, kylskåp och förinstallerad diskmaskin. -Alicante-Elche flygplats: 22 km -Staden Elche: 17 km Kom och lev din dröm!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 109m2
Tomt: 215m2
Kök : 0
Trädgård
Solarium: Yes
Gated
Near Trees
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 90 Msq.
Number of Parking Spaces: 2
Terrace: 106 Msq.
Beach: 500 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet