Villa · Nybyggnad Torre Pacheco · Ref. GNR-65989

589.000€
Pris per m2 4.207€/m2

Villa · Nybyggnad Torre Pacheco · Ref. GNR-65989

Beskrivning

Pris per m2 4.207€/m2
Byggd 140m2
Tomt 567m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I ROLDAN Lyxiga 2 nybyggda villor på en våning i Roldan, Murcia. Villor byggda på tomter på nästan 600 M2 vardera, med privat pool på 30 M2, trädgårdsområde och stort solarium på taket. Varje fastighet har 4 sovrum och 3 utrustade badrum och har utformats med en modern stil och ett öppet planerat koncept, bestående av ett fullt utrustat kök och vardagsrum/matsal. Projektet ligger i Roldán (Murcia), i en gated och säkerhetskontrollerad resort, som ingår i en delplan på 300 000 M2, omgiven av all service, idrottsanläggningar och nära flera golfbanor. Fastigheten kommer att uppfylla de högsta standarderna och kommer att vara utrustad med: Privat pool på 30 M2 med soldusch. Förinstallation för uppvärmd pump. Kök helt möblerat och utrustat med upphöjd ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kylskåp och fläkt. Öområde i köket. LED-belysning: inne i fastigheten (matsal, kök, korridorer och badrum) samt i utomhusområden. Fodrade garderober med lådor. Fullt utrustade badrum med hängande kommod och hängande toalett, spegel med belysning, dusch med "regneffekt" och duschväggar. Förinstallation för luftkonditionering med kanal. Sommarkök med skjutdörrar i solarium. Förinstallation för tvättmaskin och kylskåpsuttag. Solpanel. Parkering på tomten. Roldan i sig är en traditionell stad med alla lokala bekvämligheter som du behöver, inklusive stormarknader, restauranger, barer, hälsoklinik, apotek, polisstation, bensinstation, mekaniker, tandläkare, läkare med mera. De närliggande golfanläggningarna La Torre och Terrazas är lättillgängliga, Corveras flygplats ligger 15 minuter bort och stränderna i Mar Menor ligger bara 20 minuters bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 140m2
Tomt: 567m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 4
Terrace: 93 Msq.
Beach: 15000 Meters
Useable Build Space: 115 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet