Villa · Nybyggnad Mijas · Ref. HH-MSH-ALQ

1.890.000€
Pris per m2 5.693€/m2

Villa · Nybyggnad Mijas · Ref. HH-MSH-ALQ

Beskrivning

Fantastisk ny villa med utsikt över havet och bergen

Pris per m2 5.693€/m2
Byggd 332m2
Tomt 932m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat
4 sovrum och 5 badrum - Panoramautsikt över havet och bergen - Privat pool - Garage - Beläget i Mijas - Nära golfbanor 

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska villa belägen i La Alquería på den sista tillgängliga tomten med utsikt över havet och bergen.

Designen av denna vackra villa har utförts med precision för att dra fördel av dess bästa panoramautsikt. Den är fördelad på två våningar och har fyra sovrum och 5 badrum. Den är utrustad med de bästa materialen på marknaden.

Ett vackert hus av bekväm storlek där du kommer att njuta av lugnet och vackra solnedgångar. Området har flera golfbanor, sportanläggningar restauranger och stormarknader, och huset ligger en kort bit från stranden.

Projekt detaljer

  • Sängar: 4
  • Badkar: 5 Byggt: 332 m² / 0 m²
  • Terrass: 132 m²
  • Total storlek: 364 m²
  • Trädgård/tomt: 932 m² 
  • Kort körtid till de viktigaste platserna, (Marbella, Málaga)
Klicka här för alla våra fastigheter i Mijas

Njut av den förtrollande tjusningen i Mijas, Spanien, en fascinerande by som ligger inbäddat på soldränkta Costa del Sol. Med sina panoramautsikter, traditionella charm och varma gästfrihet utlovar Mijas en oförglömlig spansk flykt. Fördjupa dig i de idylliska landskapen, från orörda sandstränder till frodiga landsbygdsstigar, där azurblå vatten möter majestätiska berg.

Utforska byns rika kulturarv, promenera genom Mijas Pueblos historiska centrum prydd med vitkalkade hus och livfulla blommiga balkonger. Upptäck andalusisk konst på lokala museer och gallerier och njut av autentisk mat på mysiga kaféer. Mijas erbjuder en mängd upplevelser, från att åka på den berömda åsnetaxi till att spela på prestigefyllda golfbanor med hisnande havsutsikt. Fördjupa dig i de pulserande lokala festivalerna och fira traditioner med flamencodans och tjurfäktning. Upptäck Mijas dolda skatter och ge dig ut på ett fängslande spanskt äventyr som kommer att lämna dig med omhuldade minnen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 332m2
Tomt: 932m2
Balkong: 132 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 25 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Gated Community
Öppen Planlösning
Modern
Golvvärme
Balkong
Garage
Integritet
Tvättrum
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet