Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 32146

319.900€
Pris per m2 2.882€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 32146

Beskrivning

Pris per m2 2.882€/m2
Byggd 111m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

Helt renoverad 3 sovrum frontlinje lägenhet. . Välkommen till Orihuela Costa! Låt mig presentera dig för denna underbara fastighet i Orihuela Costa, Playa Flamenca-området. Denna renoverade lägenhet erbjuder ett privilegierat läge med lateral havsutsikt och en sydlig orientering, vilket garanterar en ljus och solig atmosfär hela dagen.. . Med en yta på 111,00 m² har denna rymliga fastighet totalrenoverats 2022 med material av högsta kvalitet, vilket garanterar en modern och elegant finish. När du kommer in i lägenheten kommer du att mötas av en känsla av komfort och stil.. . Lägenheten har tre dubbelrum, perfekt för hela familjen eller för att ta emot gäster. De två badrummen har också renoverats och har badrumsinredning av högsta märke, som Roca och Ghohe, vilket ger en sofistikerad och funktionell atmosfär.. . Köket är fullt utrustat med vitvaror av högsta kvalitet, som ingår i försäljningen av fastigheten. Dessutom har VVS- och elsystemet bytts ut, vilket säkerställer optimal och bekymmersfri drift.. . Träinredningen ger en touch av värme och elegans, medan de yttre PVC-fönstren med dubbla glasrutor med dubbla glasrutor erbjuder akustisk och värmeisolering. Myggnät har också installerats på alla fönster för ökad komfort.. . Lägenheten har en stor balkong på 15,00 m², perfekt för att koppla av och njuta av den fria utsikten. Dessutom är terrassen utrustad med markiser för att skapa ett trevligt skuggigt utrymme under soliga dagar.. . När det gäller ytterligare bekvämligheter har byggnaden en hiss, vilket garanterar enkel tillgång till fastigheten. Det ligger också i en inhägnad urbanisering, vilket ger säkerhet och integritet. . . Läget är idealiskt, med enkel tillgång till kollektivtrafik, bussar och olika tjänster som köpcentra, vårdcentraler, stormarknader och sjukhus. Golfälskare kommer att hitta golfbanor i närheten, vilket är perfekt för att njuta av sin favoritsport. Och naturligtvis kan vi inte glömma den fantastiska havsutsikten som denna fastighet erbjuder.. . Kort sagt, denna renoverade frontlinje söderläge lägenhet med lateral havsutsikt är ett unikt tillfälle för dem som letar efter ett modernt och bekvämt hem i ett avundsvärt läge. Missa inte chansen att se denna pärla av en fastighet - kontakta oss idag för mer information eller för att ordna en visning!. . -- Vi är "Crypto-Friendly", om du är intresserad av att köpa med Cryptocurrencies, tveka inte att be oss om mer information. --

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 111m2
Pool : Ja
Kök : 0
Terrace
Elevator
Vistas al mar
Light
Water
Residencial
Balcon
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
Heating
Prime line of the beach

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet