Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-OE-326

639.000€ 669.000€
Pris per m2 3.435€/m2

Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-OE-326

Beskrivning

Lyxigt Hus | Villa Green i Finestrat

Pris per m2 3.435€/m2
Byggd 186m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Hansson & Hertzell är stolta över att presentera en enastående möjlighet för kräsna hemköpare: en felfritt utrustad, nästan ny villa i den eftertraktade orten Finestrat.

Nedsänkt i den anrika gated communityn Campana Garden inkarnerar denna egendom den ansedda modellen Villa Green. Nyligen avtäckt för vår ansedda kundkrets i januari 2023, har denna bostad en mängd exceptionella funktioner. Genomströmmande av hållbarhet och modernitet pryds huset av solpaneler, en uppvärmd pool, en elektroniskt opererad poolöverdrag, exklusiva möbler och toppmoderna apparater - allt för att förhöja livsstilsupplevelsen. Märk väl att varje aspekt av bostaden har skapats med förstklassiga material från det ansedda varumärket Porcelanosa.

Spännande över två nivåer, bostaden omfattar tre generöst tilltagna sovrum och tre omsorgsfullt utformade badrum. Vid ingången avslöjar övervåningen en inbjudande öppen hall som leder till två en-suite sovrum, var och en smyckad med privata terrasser - varav en bjuder på fängslande havsutsikt.

Den ståtliga trappan går ned till hemmets hjärta på nedre våningen och avslöjar en rymlig vardagsyta sömlöst förenad med ett fullt utrustat kök. Till denna plats hör väsentliga bekvämligheter, inklusive en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare, ett komplett badrum och ett extra dubbelrum. Stora glasdörrar vecklar ut sig för att avslöja en solbadad terrass som sömlöst övergår i en grönskande trädgård. Ett förråd förhöjer ytterligare bekvämligheten. En trappa som leder upp från trädgården tar dig till en charmig terrass och skapar en välkomnande ingångspunkt.

Det nuvarande startpriset för en grundläggande Green Villa från utvecklaren ligger på 659,000€, utan extra förbättringar eller möbler. Således erbjuder detta ett unikt tillfälle för de som är ivriga att snabbt uppleva lockelsen med livet i Finestrat.

Egendomens specifikationer:

  • Referens: HH-OE-326
  • Plats: Finestrat | Alicante
  • Byggd yta: 186m2
  • Byggår: 2023
  • Sovrum: 3
  • Badrum: 3

Faciliteter och Förbättringar:

  • Solpaneler
  • Uppvärmd Pool (22m2)
  • Elektroniskt Styrd Poolöverdrag
  • Terrassinneslutning
  • Förråd
  • Cykellås
  • Exklusiva Möbler

För omfattande information och ytterligare detaljer inbjuder vi dig att kontakta Hansson & Hertzell så snart som möjligt. Din dröm om att omfamna livsstilen i Finestrat väntar.

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 186m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Bottenplan
Gated Community
Möblerat
Modern
Bra område för uthyrning
Laddbara Batterier
Utsikt över berg
Balkong
Nära strand
Integritet
Smart Home System
Kust
Fullt utrustat kök
Fiberoptik
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Solpaneler
Förråd
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet