Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-A9365

329.900€ 369.900€
Pris per m2 3.266€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-A9365

Beskrivning

FANTASTISK VILLA I TORREVIEJA

Pris per m2 3.266€/m2
Byggd 101m2
Tomt 800m2
Sovrum 3
Badrum 2
Garage Privat

Exklusiv villainvesteringsmöjlighet i Torreviejas Torreta Florida-område

Upptäck symbolen för medelhavsliv i denna fantastiska villa med 3 sovrum och 2 badrum som ligger i det eftertraktade området Torreta Florida i Torrevieja. Med 101 m² invändigt utrymme och en expansiv tomt på 800 m² är den här fastigheten din biljett till ett liv av komfort, bekvämlighet och oändliga möjligheter.

Bara 1 km från de orörda stränderna i Torrevieja, är du bara en kort 5-minuters bilresa från att njuta av solen, havet och sanden. Tänk dig själv varva ner på de gyllene stränderna, med det bästa som Costa Blanca har att erbjuda precis utanför dörren.

Gå in i denna välskötta villa för att hitta 2 rymliga dubbelrum och ett ljust enkelrum, perfekt för familj och vänner. De 2 moderna badrummen garanterar största möjliga bekvämlighet, medan det fullt utrustade köket är en kocks dröm, redo för dina kulinariska skapelser.

Denna villa har blivit omsorgsfullt omhändertagen och har furu interiör snickeri och är perfekt orienterad mot söder, vilket säkerställer gott om naturligt ljus hela dagen. Kakelgolven och exteriörsnickerierna i aluminium/klimat av högsta kvalitet ger en touch av elegans till detta fantastiska hem.

Men det är inte allt! Denna fastighet kommer med en rad extrafunktioner som verkligen skiljer den åt:
  PMR-åtkomst för ökad tillgänglighet.
  Vattenförsörjning för att hålla din trädgård frodig och grön.
  Luftkonditionering för att hålla dig bekväm året runt.
  Inbyggda garderober för gott om förvaring.
  En grillplats för oförglömliga utomhussammankomster.
  En mysig öppen spis för att tillföra värme och charm.
  En privat trädgård för din gröna tumme.
  Ett solarium för att njuta av den spanska solen.
  En terrass och inglasad terrass för al fresco living.
  En källare (källare) för extra utrymme.
  Ett förråd för alla dina tillhörigheter.

Beläget bara ett stenkast från bekväma busshållplatser, har du enkel tillgång till kollektivtrafik. Torreviejas bekvämligheter, inklusive köpcentra, vårdcentraler, skolor och stormarknader, finns inom räckhåll. Denna urbanisering är säker och inhägnad för din sinnesfrid.

Gemenskapens kostnader är bara 60 euro, vilket gör denna fastighet inte bara lyxig utan också kostnadseffektiv.

Missa inte denna otroliga möjlighet att investera i din drömvilla i Torreviejas eftertraktade Torreta Florida-område. Kontakta oss idag för att boka in en visning och göra denna villa till din nya oas i solen!

Egenskaper

Byggår: 1981
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 101m2
Tomt: 800m2
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Öppen spis
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet