Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-a9358

127.500€ 134.900€
Pris per m2 1.771€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-a9358

Beskrivning

RADHUS I TORREVIEJA VID SÖDER

Pris per m2 1.771€/m2
Byggd 72m2
Tomt 20m2
Sovrum 3
Badrum 1
Toaletter 1
Pool Gemensam

Detta parhus, beläget i området Calas Blanca i Torrevieja, erbjuder ett bekvämt och inbjudande boende. Med en total yta på 72 kvadratmeter, har denna fastighet två rymliga dubbelrum och ett enkelrum, vilket ger gott om boende för boende.

Huset har två välutrustade badrum och har genomgått delvis renoveringar, vilket säkerställer en modern och attraktiv interiör. Det utrustade köket är både funktionellt och elegant, vilket förstärker fastighetens övergripande attraktionskraft.

Inuti hittar du inredningssnickerier i ek, vilket ger en touch av elegans. Huset är idealiskt beläget i söderläge, vilket garanterar gott om naturligt ljus hela dagen. Kakelgolv kompletterar det estetiska, medan aluminium/klimatsnickerierna tillför hållbarhet och energieffektivitet.

Ytterligare funktioner inkluderar rullstolsanpassade faciliteter (pmr access), vattenförsörjning, inbyggda garderober för gott om förvaring, en grillplats för utomhusunderhållning och en charmig hörnmiljö. Ett galleriområde ger extra mångsidighet, och fastigheten är särskilt ljus.

Huset kommer möblerat, vilket förenklar flyttprocessen. Invånarna kan också njuta av tillgång till en gemensam pool, perfekt för avkoppling och rekreation. Högt i tak bidrar till känslan av rymd, och det finns en terrass för att njuta av utomhus.

Den här fastigheten är anpassad för att tillgodose olika behov och är bekvämt belägen nära viktiga bekvämligheter, inklusive busshållplatser, köpcentrum, medicinska faciliteter, skolor, kusten, parker, stormarknader och en urbaniseringsmiljö. Njut av fri utsikt och närvaron av närliggande barnområden, vilket gör detta parhus till ett utmärkt val för bekvämt och bekvämt boende.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Toaletter: 1
Byggd: 72m2
Tomt: 20m2
Balkong: 5 m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Orientering: Söder
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Balkong
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet