Villa · Nybyggnad Fortuna · Ref. GNR-71721

295.000€
Pris per m2 1.639€/m2

Villa · Nybyggnad Fortuna · Ref. GNR-71721

Beskrivning

Pris per m2 1.639€/m2
Byggd 180m2
Tomt 310m2
Sovrum 5
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGD VILLA I FORTUNA Nybyggd modern villa byggd över 2 våningar med pool och solarium i Fortuna, Murcia. Villa i modern stil har 5 sovrum, 3 badrum och ett rymligt vardagsrum med matsal med öppet kök som leder till terrassen med privat pool, källare, parkeringsplats. Fastigheten ligger i ett lugnt och fridfullt område Staden Fortuna ligger mindre än 3 km bort för daglig shopping och staden Murcia ligger 25 km bort där det finns ett brett utbud av gastronomiska och fritidsanläggningar. Klimatet på Costa Cálida, som ofta anses vara det bästa i Europa, möjliggör en mycket social och hälsosam livsstil, utomhus, präglad av fantastiska sport- och fritidsanläggningar, med spännande och kosmopolitiska turiststäder, som sticker ut för att tillhandahålla tjänster av högsta klass, några av dem exklusiva, anses vara äkta lyx. Costa Cálida i Murcia har mer än 300 soldagar om året. Förutom de golfbanor och småbåtshamnar som finns längs hela kusten, erbjuder området också möjlighet till skidåkning i närliggande Sierra Nevada, ett paradis för vintersportälskare, med vackra naturlandskap. Möjligheten att njuta av alla typer av kultur- och fritidserbjudanden i närliggande huvudstäder som Murcia och Cartagena . Ett paradis med utmärkta förbindelser till hela Europa. Flygplatserna Alicante-Elche och Murcias Corvera ligger en timme bort.

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 180m2
Tomt: 310m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Double Bedrooms: 5
Terrace: 40 Msq.
Beach: 44000 Meters
Location: Rural
Useable Build Space: 145 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet