Villa · Försäljning Fortuna · Ref. HH-EB-BLCC-BC-JACQ

950.000€
Pris per m2 6.786€/m2

Villa · Försäljning Fortuna · Ref. HH-EB-BLCC-BC-JACQ

Beskrivning

Fantastiskt hus på landet med stall och privat pool i Fortuna

Pris per m2 6.786€/m2
Byggd 140m2
Tomt 2.000m2
Sovrum 5
Badrum 2
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna underbara fastighet på Fortunas landsbygd.

Detta charmiga hus på landet med inkomstpotential i Fortuna erbjuder den perfekta blandningen av lugn och komfort. På husets bottenvåning finns 3 sovrum och ett badrum med bastu och dusch. Detta hem erbjuder gott om plats för en stor familj eller för dem som tycker om att underhålla gäster. Fastigheten är fördelad på 2 våningar, med en separat lägenhet med 2 sovrum på översta våningen, som erbjuder avskildhet och flexibilitet.

Detta lanthus ligger bara 1 minuts bilresa från staden och erbjuder den perfekta balansen mellan avskildhet och komfort. Med 5 fullt möblerade hyreslägenheter och turisttillstånd finns även möjlighet att generera intäkter från denna fastighet.

För dem som älskar utomhusaktiviteter har detta hus på landet allt. Det finns en utomhusbar med grill där du kan organisera möten och njuta av utsökta måltider med familj och vänner. Den stora trädgården erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling för dig och dina gäster.

En annan höjdpunkt i detta hus är den stora poolen, perfekt för att svalka dig under de varma sommarmånaderna. Utöver huvudpoolen finns det även 2 privata pooler, perfekta för dina gäster eller för att generera ytterligare hyresintäkter vid uthyrning av lägenheterna.

Denna fastighet erbjuder också ett antal ytterligare bekvämligheter och funktioner. Det finns 10 stall, alla licensierade, och toaletter, vilket gör den idealisk för hästälskare. Flera uthus ger gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Det stora ridcentret och sadelmakeriet avrundar ytterligare ridsportutbudet. Licensen för 9 hästar (REGA) är också exceptionell.

För hundägare eller hundälskare finns ytterligare kennlar för upp till 20 hundar så att dina fyrbenta vänner får en bekväm och säker plats. Även här har du de nödvändiga behörigheterna för att driva denna verksamhet (ZOLOGISK LICENS)

Det finns flera toaletter på hela platsen för ytterligare bekvämlighet.

Om det inte räcker för dig och du brinner för fitness kan du använda det stora gymmet på 10 x 17 meter. Det är det perfekta stället att hålla sig aktiv och nå dina träningsmål eller låta dina gäster dra nytta av dessa faciliteter.

Fastigheten är omgiven av stora, välskötta trädgårdar, vilket skapar en lugn och pittoresk miljö.
Dessutom rinner det varma termiska vattnet som Fortuna är känt för genom hela fastigheten, vilket också ger möjlighet att tillföra företaget kommersiella aktiviteter som kan tillföra en extra touch av lyx och avkoppling.

Missa inte möjligheten att äga detta exceptionella lanthus i Fortuna. Kontakta oss idag för att boka ett besök och uppleva skönheten och lugnet själv.

REF: HH-EB-BLCC-BC-JACQ

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 140m2
Tomt: 2.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Förråd
Lantbruk
Pool
Öppen Planlösning
Möblerat
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Fitness Club
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Modern
Öppen spis
Air Condition
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet