Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-DAL-7MAR

3.750.000€
Pris per m2 4.941€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-DAL-7MAR

Beskrivning

Spektakulär modern Villa med havsutsikt i Marbella

Pris per m2 4.941€/m2
Byggd 759m2
Tomt 2.637m2
Sovrum 7
Badrum 7
Pool privat pool
Garage Privat
7 Sovrum & Badrum | Lyx nybyggd | Panoramautsikt över havet | Takterrass | Fönster från golv till tak | Gästlägenhet | Fantastiskt läge |

Hannson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska 7-rumsvilla som har kommit ut på marknaden i det önskvärda bostadsområdet Hacienda Las Chapas öster om Marbella.

Den imponerande villan ligger på en tomt på 2 637 m2 på ett högt läge och njuter av fantastisk panoramautsikt över sprudlande tropiska trädgårdar, klar infinitypool och en matta av grönt, skogsområde ända ner till det glittrande Medelhavet bortom.

Villan sträcker sig över 554 m2 oklanderlig modern boyta, plus 210 m2 terrasser, som öppnar upp hela fastigheten med stora fönster från golv till tak med utsikt över det klara vattnet i infinitypoolen och de gröna vyerna som omger hela fastigheten.

Helt renoverat och nyligen renoverat, utstrålar hemmet modern minimalistisk lyx. Den här fastigheten är skapad med fritid i åtanke och är idealisk för semester och underhållning i stil.

Byggt över 4 våningar, när du går in i hemmet genom de attraktiva träportarna och ytterdörren, har du din första smak av den fantastiska utsikten genom en bred sträcka av panoramafönster som öppnar ut mot infinitypoolen och tredäckade solarium komplett med glas balustrader för att maximera utsikten.

Perfekt anpassad till den moderna medelhavslivsstilen som erbjuds i Marbella, arkitekturen blandar vackert villans interiör och exteriör. På denna markplan hittar du flera fridfulla sovrum med trendiga badrum en-suite. Byggda enligt de högsta specifikationerna, alla sovrum är rymliga och inkluderar kvalitetsinbyggda garderober och lyxiga sängar.

Ett av sovrummen på denna våning har ett fantastiskt runt badkar – badrumssviten är av Villeroy & Boch och tack vare tonade glasväggar kan du njuta av utsikten över poolen och trädgården medan du tar ett bad. Alla de överdådiga sviterna på bottenvåningen ligger bara några steg från den inbjudande infinitypoolen och den sublima utsikten över trädgården och havet.

Till höger om huvudentrén kommer du till det ljusa, ljusa och extra rymliga köket. Hjärtat i hemmet, detta kök är perfekt för dem som älskar att laga mat och underhålla. Utrustad med kylskåp på professionell nivå, vinkyl, frysar och ugnar, är huvudfokus den utökade ön med en snygg bänkskiva i trä.

I anslutning till köket finns en elegant matsal med mysig lounge. Komplett med ett stort takfönster, har det orörda vita köket ett överflöd av naturligt ljus från skymning till gryning. Köket har fantastisk utsikt över poolen och trädgården, samtidigt som det öppnar ut mot en grillplats med en rymlig matplats utomhus och en utomhuslounge på ytterligare en trädterrass - det perfekta stället att njuta av en solnedgång eller en efter- middagsdrink med vänner.

Den första våningen i villan är tillägnad en mästerlig svit med en stor terrass som sträcker sig längs hela fastigheten för att njuta av den helt enkelt fantastiska utsikten. Utspridda över hela våningen, erbjuder sviten en lyxig lounge och TV-del, en glamorös bar, ett lyxigt sovrum med ultralyxigt badrum – och ett mycket smart omklädningsrum. Denna svit är i nivå med en lyxsvit i en chic 5- stjärnigt hotell.

Genom att ta ytterligare en trappa upp kommer du till översta våningen i villan som är tillägnad en mycket stor takterrass. Återigen, med glasräcken är utsikten härifrån helt enkelt spektakulär. Den perfekta miljön för fester och underhållande eller ultraprivat solbad, denna takterrass är också platsen för att njuta av de spektakulära gyllene medelhavssolnedgångarna.

Den nedre våningen i villan är tillägnad fritid, inklusive en uppvärmd inomhuspool med vattenstrålar, ångbad, relaxavdelning, gästtoalett, gym, bordtennis/spelrum med bar, tvättstuga och sängkläder. När du kliver utanför detta område kommer du till gräsmattor och en jacuzzi, bredvid vattenfallsområdet i infinitypoolen.

En gräsmatta, gömd av träd, kan göras till en privat grönsaksträdgård eller en liten sportplan eller lekplats. Också på nedre våningen, med avskildhet och utsikt över trädgården, finns en komplett lägenhet med 2 sovrum för gäster/personal, pentry och badrum.

Inom de senaste renoveringarna av fastigheten har villan nu luftkonditionering och golvvärme i hela. Med utmärkt uthyrningspotential kan villan hyras för semesteruthyrning för 20 000 €/vecka.

Med två infartsportar kan villan rymma 4–5 bilar på uppfarten. Med säkerhetsdörrar, säkerhetskameror och larmsystem har området Las Chapas också utmärkt 24-timmars bevakning.

Området Las Chapas är ett mycket väletablerat område med betydande fastigheter. Området är fyllt av grönska och är lugnt samtidigt som det ligger inom räckhåll från stranden, affärer, restauranger och alla bekvämligheter. Bara 10 minuters bilresa från staden Marbella, är denna spektakulära villa idealisk för drömboende eller semester på orten.

Klicka här för alla våra fastigheter i Marbella

Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder. Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfaren att spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer av vacker kustlinje med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, som inkluderar moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som ligger vid en vacker vik, skyddar vackra hörn av en typisk andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd. En idealisk miljö för att prova något av de läckra recepten från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 7
Badrum: 7
Byggd: 759m2
Tomt: 2.637m2
Balkong: 210 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 4
Kök : 1
Våning : 4
Inbyggda garderober: 7
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 39 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Bra område för uthyrning
Fitness Club
Kust
Utsikt över berg
GYM
Nybyggd
Källare
Grönområden
Fiberoptik
Övervaknings kameror
Terrass
BBQ
Trädgård
Larmsystem
Nära strand
Privat Takterrass
Havsutsikt
Smart Home System
Jacuzzi
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Golf Utsikt
Förråd
Underjordisk parkering
Gated Community
Pool
Fullt utrustat kök
Modern
Öppen Planlösning
Köksutrustning
24 Hour Security
Golvvärme
Pool Bar
Solpaneler
Garage
Automatisk port
Laddbara Batterier
Tvättrum
Solpaneler
Balkong
Utsikt över pool
Dubbelglas
Öppen spis
Bottenplan
Sydlig
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet