Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-LA184

4.750.000€
Pris per m2 9.674€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-LA184

Beskrivning

Helt ny villa i Marbella till salu

Pris per m2 9.674€/m2
Byggd 491m2
Tomt 673m2
Sovrum 5
Badrum 4
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa nära stranden ska se ut och kännas lite annorlunda, dess fräscha vita linjer speglar ett privilegierat kustläge. Från denna etablerade villaförort på Calle Los Angeles, ligger stranden och närliggande bekvämligheter inom gångavstånd från din privata domän, en elegant modern arkitektonisk villa som ligger bland frodig grönska.

Villan är sofistikerad till sin design, med de högsta nivåerna av stil och inredning av Marbellas mest prestigefyllda inredare, Pedro Peña. Det syns när du går in i detta vackert detaljerade hem, där ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning flyter från kök och vardagsrum till terrassen och saltvattenpoolen, vilket bildar ett stort livsstilsutrymme.

Du kommer att se villans kvalitetsstandard återspeglas i ädla material som trä, sten och marmor, skräddarsydda möbler och i sådana detaljer som den eleganta skräddarsydda baren som utgör en av höjdpunkterna i villans nöjesområde på nedre våningen. Det sistnämnda, med gym, lounge och extra rum, är faktiskt ett av två områden som är tillägnade raffinerad avkoppling.

Takterrassen är en livsstilsfunktion som skiljer villan åt och sätter tonen för dagar och kvällar tillbringade i dess jacuzzi, lounge och en matplats som serveras av en bar och ett professionellt utekök – mot den hisnande bakgrunden av det närliggande havet.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 4
Toaletter: 2
Byggd: 491m2
Tomt: 673m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Jacuzzi
Utsikt över berg
Gated Community
BBQ
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Smart Home System
Eco-Home
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Köksutrustning
Integritet
Automatisk port
Kust
Balkong
Nybyggd
Förråd
Dubbelglas
Gas centralvärme
Air Condition
Sydlig
Larmsystem
GYM
Pool
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Tvättrum
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet