Radhus · Försäljning Mijas Costa · Ref. HH-EVE-FAR

729.000€
Pris per m2 4.445€/m2

Radhus · Försäljning Mijas Costa · Ref. HH-EVE-FAR

Beskrivning

Öppet hem med öppen havsutsikt till salu i El Faro Mijas

Pris per m2 4.445€/m2
Byggd 164m2
Tomt 695m2
Sovrum 4
Badrum 2
Garage Privat
4 SOVRUM | 2 BADRUM | ÖPPET KONCEPT | HAVSUTSIKT | Rymlig TERRASS | BRA LÄGE NÄRA HAVET

Hansson & Hertzell presenterar stolt ett hem där modern lyx sömlöst sammanflätas med andalusisk charm, inbäddat i hjärtat av Costa del Sol. Varje hörn av detta helrenoverade mästerverk talar om noggrant hantverk och uppmärksamhet på detaljer. Från de helt nya högkvalitativa dörrarna till de energieffektiva fönstren, interiören glänser av modernitet, men utstrålar ändå en värme som påminner om klassiska andalusiska hem.

Hjärtat i det här hemmet är dess öppet koncept. Ljus och rymlig, den är prydd med högkvalitativa kristallkronor och LED-lampor, vilket skapar en perfekt atmosfär för både mysiga kvällar vid den fullt fungerande skorstenen och storslagna soaréer. I anslutning till detta utrymme finns ett modernt kök, utrustat med förstklassiga apparater, vilket säkerställer att varje kulinariskt äventyr du ger dig ut på är en härlig upplevelse.

Utanför väntar en vidsträckt terrass. Denna utomhusoas är den ultimata utsiktspunkten för hisnande havsutsikt. Det är ett utrymme som är designat för olika upplevelser, vare sig det är värd för en sommargrill, njuter av uteservering eller helt enkelt att njuta av den fascinerande solnedgången. Löftet om oändliga stunder av lycka är verkligt här.

Badrummen, som påminner om moderna lyxhotell, är helrenoverade med högkvalitativa möbler, snygga duschplattor och eleganta tillbehör. Huset har också omfattande elektriska uppgraderingar, vilket säkerställer en sömlös och uppkopplad boendeupplevelse.

Att vara en del av denna gemenskap är ett privilegium. De välskötta trädgårdarna målar en bild av ett medelhavsparadis, och den vidsträckta poolen erbjuder en uppfriskande tillflyktsort under ljumma dagar. Bortom väggarna i detta utsökta hem ligger Costa del Sols livliga värld. Från lockande tapas och rika viner till de rytmiska takterna av flamenco som ekar i luften, varje dag är här en fest.

Din säkerhet i denna fristad är av största vikt. Huset har toppmoderna säkerhetsfunktioner, från en bepansrad huvudentré med ett banbrytande säkerhetskortsystem till elektriska fönsterluckor i metall på alla andra våningens fönster och dörrar. Ett omfattande larmsystem med övervakning och trådlösa sensorer säkerställer din sinnesfrid ytterligare.

Bortom hemmets omedelbara lyx ligger en vidsträckt tomt på 656 m2 som erbjuder enorm potential. Detta utrymme är en tom duk som väntar på din beröring. Oavsett om du drömmer om en privat pool, en lummig trädgård eller kanske en gästvilla så är möjligheterna verkligen oändliga.

Läget är nyckeln, och den här fastigheten har ett utmärkt läge. Inbäddat i en fridfull återvändsgränd, utlovar samhället lugn och samtidigt hålla dig ansluten till Costa del Sols livliga liv. En lugn promenad tar dig till orörda stränder och restauranger med hisnande havsutsikt. För den som föredrar att köra bil väntar en värld av underhållning, från Miramar köpcentrum till biografer och skolor. Den extra bekvämligheten med att vara bara 20 minuter från både Marbella och Costa del Sols internationella flygplats är körsbäret på toppen.

I den ständigt föränderliga fastighetsvärlden är fastigheter som denna en sällsynthet. Dess unika blandning av läge, design och potential gör det till en eftertraktad tillgång. Oavsett om du väljer att bo, hyra eller hålla, lovar avkastningen att vara givande.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område

Mijas Costa är den del av kommunen Mijas som täcker den 12 kilometer långa kuststräckan som förenar El Chaparral, La Cala de Mijas, El Combo och Calahonda och tar in de två stora urbaniseringarna, Riviera del Sol och Sitio de Calahonda. Även om det bara ligger tjugo minuters bilresa från den lilla byn Mijas, som fortfarande är genomsyrad av gamla andalusiska traditioner och seder, är bostads- och strandlivet i Mijas Costa mycket 2000-tal.

Strandlivet erbjuder vattensporter med allt från vattenskoter, vattenskidor, wakeboard, vindsurfing och mycket mer. Många brittiska och andra utländska invånare bor här permanent och på sommaren är det också mycket populärt bland semesterfirare på hotell och hyresfastigheter. På grund av det stora antalet engelsktalande invånare och besökare är det lätt att hitta engelska vårdcentraler och de flesta där kan engelska.

Det finns en mycket populär gatumarknad ('el barratillo') varje onsdag och lördag från cirka 09:00 till 14:30. Marknadsstånden erbjuder allt från färsk frukt och grönsaker till lokalt hantverk, kläder, keramik och keramik, blommor och växter och mycket mer.

Lördagsnätter under de varma sommarmånaderna juli och augusti är magiska i La Cala. Strandpromenaden blir en plats för klassisk musik och flamencodans. Med konturerna av Torre Viejas gamla vakttorn från 1500-talet som bakgrund, och månen som reflekterar ner på havets vidd, firar byn en säsong av Noches de Luna y Playa.

I Mijas kommer inbitna golfare att hitta ett paradis utan motstycke. Golfbanor som sträcker sig från nästan 40 år gamla banor på Los Lagos Course, till kurser från 2000-talet på Cerrado de Aguila.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 164m2
Tomt: 695m2
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 28 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Nära strand
Köksutrustning
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Trädgård
Gated Community
24 Hour Security
Larmsystem
Balkong
Havsutsikt
Integritet
Air Condition
Kust
Förråd
Pool Optional
Öppen Planlösning
Tvättrum
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet