Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NAS-NA40

129.000€
Pris per m2 1.387€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NAS-NA40

Beskrivning

Renoverad lägenhet i centrala Torrevieja

Pris per m2 1.387€/m2
Byggd 93m2
Sovrum 3
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Torrevieja.

Inbäddat i hjärtat av Torrevieja, på den livliga gatan Patricio Pérez, är denna rymliga lägenhet med 3 sovrum en pärla som väntar på att bli upptäckt. När du kommer in kommer du omedelbart att märka charmen med denna välskötta bostad. Lägenheten har en genomtänkt layout, med inbyggda garderober, ett komplett badrum och en bekväm gästtoalett för extra komfort.

Hjärtat i detta hem är det stora, oberoende köket med ett bifogat galleri, som erbjuder gott om utrymme för dina kulinariska äventyr. En liten solig balkong lockar dig att varva ner och njuta av den spanska solen, vilket skapar den perfekta platsen för morgonkaffe eller kvällsavkoppling. Parkettgolvet i hela lägenheten ger inte bara en touch av elegans utan håller också utrymmet mysigt och varmt.

Trots inga nyligen genomförda renoveringar har huset blivit omsorgsfullt omhändertaget, vilket säkerställer att det behåller sin karaktär och funktionalitet. Lägenhetens läge är verkligen oslagbart, omgivet av Torreviejas pulserande stadsliv. Beläget nära stadshuset, kyrkan, gågator och teatern, har du allt till hands.

På mindre än 3 minuter till fots kan du finna dig själv promenera längs den förtrollande Paseo Marítimo, fördjupa dig i hamnens sevärdheter och ljud och uppleva den pulserande kulturen och livsstilen som Torrevieja har att erbjuda. Denna lägenhet med 3 sovrum erbjuder en unik möjlighet att omfamna stadens väsen och leva den spanska kustdrömmen.

REF: HH-EB-NAS-NA40

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 93m2
Kök : 1
Orientering: öster
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Modern
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet