Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NAS-NA24

110.000€
Pris per m2 1.833€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NAS-NA24

Beskrivning

Fantastisk renoverad lägenhet på bottenvåningen i Torrevieja

Pris per m2 1.833€/m2
Byggd 60m2
Sovrum 1
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Torreviejas hamnområde.

Välkommen till din drömlägenhet i Torrevieja! Förbered dig på att falla pladask för detta fantastiska utrymme som har renoverats noggrant med oklanderlig stil.

Denna oas på bottenvåningen ligger bara några ögonblick från både den pulserande stadskärnan och den fridfulla sanden på Acequión-stranden, och har sin egen oberoende ingång för ultimat bekvämlighet och avskildhet. Kliv in och möts av ett rymligt vardagsrum som är sömlöst integrerat med ett elegant öppet kök, perfekt för att underhålla gäster eller helt enkelt njuta av lugna kvällar hemma.

Men charmen slutar inte där. Dra dig tillbaka till sovrummet där du hittar tillgång till en lugn innergård, komplett med en chic chill-out-avdelning perfekt för avkoppling och varva ner efter en lång dag.

Med varje tum designad till perfektion och alla bekvämligheter till hands, är det inte bara en lägenhet – det är en livsstilsuppgradering. Säg hejdå till att bara gilla ditt vardagsrum – här kommer du att älska det.

REF: HH-EB-NAS-NA24

Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 60m2
Balkong: 4 m2
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Nordväst
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Integritet
Fiberoptik
Öppen Planlösning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet