Kommersiell · Försäljning Alcoy · Ref. HH-OES-RIOCAMP

695.000€
Pris per m2 695.000€/m2

Kommersiell · Försäljning Alcoy · Ref. HH-OES-RIOCAMP

Beskrivning

Fantastiskt Camping möjlighet i Alicante

Pris per m2 695.000€/m2
Byggd 1m2
Tomt 49.000m2
Sovrum 1
Badrum 1

Inbäddad i de förtrollande landskapen i Planes, Spanien, erbjuder den här campingplatsen en unik möjlighet du inte vill missa. Med totalt 2 tomter som sträcker sig över 49 000 m2 är det en duk för din dröm om en campingverksamhet. En tomt täcker 5 000 m2 med omfattande potential.

Tomtens höjdpunkter:
Tomt 1: 5 000 m2 (Ingen licens)
Tomt 2: 44 000 m2 (Fullständig campinglicens)

Den perfekta uppställningen:
Den mångsidiga utformningen tillåter olika campingalternativ, vilket gör det till ett attraktivt val för både campare och företagare. Här är en uppdelning av den potentiella uppställningen:

  • 10 Mobilhem/Bungalower
  • 10 Glampingplatser
  • 10 Platser för vildcamping
  • 45 Rymliga områden för husvagnar, tält och husbilar

En campingplats med oändliga möjligheter: De omfattande licenserna säkerställer att du kan erbjuda en mängd olika campingupplevelser som passar olika preferenser. Oavsett om du riktar dig till dem som söker komforten i mobilhem, spänningen i vildcamping eller charmen i glamping, erbjuder denna fastighet allt.

Ytterligare funktioner: Förutom det utmärkta läget erbjuder platsen värdefulla funktioner som tillstånd för en pool, en borrbrunn för vattenförsörjning (redan testad och godkänd), licenser för avloppsinstallation samt tillstånd för vägskyltar och elanslutningar.

Det ekonomiska fördelaktiga: Med en tidigare värdering på 2,5 miljoner euro och en nuvarande värdering på 1,050 miljoner euro har denna investering en stark ekonomisk potential. Företagsandelar är till salu med minimala skatter och endast 1% stämpelskatt, tillsammans med juridiska, redovisnings- och notariekostnader.

En plats med stor potential: Den 5 000 m2 stora tomten är för närvarande uthyrd av Torreviejas Roddklubb, en prestigefylld idrottsklubb som tränar tillsammans med Spaniens kung och det spanska olympiska laget. Detta ger utmärkt uthyrningspotential och en unik försäljningspunkt.

Klar att blomstra: De strategiska licenserna säkerställer att den lokala turistbyrån aktivt kommer att marknadsföra platsen. Dessutom har Spanien sett nästan 90% beläggning på campingplatser de senaste åren, vilket tyder på en blomstrande bransch med otrolig intäktspotential.

Detta är din chans att äga en fullt licensierad campingplats med obegränsade möjligheter i Planes (Alicante) Spanien. Det är en enkel väg att starta ditt drömföretag med befintlig infrastruktur. Missa inte denna enastående möjlighet. Kontakta Hansson & Hertzell Real Estate Agency idag för att ta det första steget mot att omfamna campinglivsstilen.

Egenskaper

Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 1m2
Tomt: 49.000m2
Kök : 0
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Sjöutsikt
Grönområden
Vattenfront
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet