Villa · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. HH-MPS-VCQ

995.000€
Pris per m2 4.028€/m2

Villa · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. HH-MPS-VCQ

Beskrivning

Vacker herrgård i Lo Pepín | Ciudad Quesada

Pris per m2 4.028€/m2
Byggd 247m2
Tomt 13.000m2
Sovrum 5
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat
5 sovrum | 3 badrum | 13.000 m2 Tomt | Generös pool | Grillplats | Fullt möblerad | Expansivt autentiskt kök | Öppen spis

Välkommen till denna extraordinära bostad som är utformad för dem som uppskattar de finare sakerna i livet. Denna fängslande fastighet, som spänner över 247 m2, ligger inbäddad på en tomt på 13 000 m2, vilket ger en oas av avskildhet och lugn.

När du kliver genom den storslagna entrén möts du av den tidlösa elegansen som definierar denna bostad. Detta hem har 5 sovrum och 3 badrum och erbjuder en harmonisk blandning av utrymme och intimitet. Vardagsrummet är utsmyckat med en öppen spis, medan den intilliggande matsalen skapar en idealisk miljö för minnesvärda sammankomster.

Hjärtat i denna bostad är utan tvekan det expansiva köket, en kulinarisk oas som sömlöst kombinerar stil och funktionalitet.

Gå ut och du kommer att upptäcka trädgården för avkoppling och underhållning. En generöst tilltagen pool, som mäter 10 x 5 m, inbjuder dig att ägna dig åt uppfriskande dopp under varma dagar, medan den intilliggande grillplatsen sätter scenen för uteservering och festliga sammankomster med vänner och familj.

Din sinnesfrid är av största vikt, och den här fastigheten är utrustad med moderna bekvämligheter för att garantera säkerhet och komfort. Ett larmsystem, tillsammans med centralvärme och luftkonditionering, ger en känsla av säkerhet och klimatkontroll under hela säsongen.

Detta boende byggdes 1999 och kombinerar sömlöst klassisk charm med moderna bekvämligheter. Fastigheten erbjuds fullt möblerad, så att du kan flytta in och börja skapa en livstid av omhuldade minnen.

Missa inte möjligheten att göra denna exceptionella fastighet till din egen – ett hem där lyx, avskildhet och bekvämlighet möts för att skapa en livsstil som inte går att jämföra. Kontakta Hansson & Hertzell Real idag för att boka en privat visning och ge dig ut på resan till att kalla detta boende ditt hem.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område

Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den inte existerade förrän i början av 1970-talet, när en spansk entreprenör vid namn Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin stad. Urbaniseringen växte, och den accepterades som en spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor året runt.

Det finns gott om butiker, barer och restauranger. Den har också en mycket berömd golfbana: La Marquesa Golf. Många prisbelönta sandstränder med blå flagg ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda funktioner. Utsikten är god, med bergen inåt landet och på landsbygden apelsinlundarna och saltsjöarna i Torrevieja.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1999
Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 247m2
Tomt: 13.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 37 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Larmsystem
Trädgård
Air Condition
Balkong
Förråd
Öppen spis
Pool
Integritet
Tvättrum
Kust
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet