Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-PLVS-00678

82.000€
Pris per m2 1.608€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-PLVS-00678

Beskrivning

Lugn bungalow med terrass i San Luis

Pris per m2 1.608€/m2
Byggd 51m2
Tomt 81m2
Sovrum 2
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna charmiga fastighet i Torrevieja.

Inbäddat i den lugna atmosfären i San Luis, mellan de pittoreska Torrevieja-lagunerna, erbjuder denna förtjusande bungalow en lugn oas. Detta hem har 2 generöst tilltagna dubbelrum och ett nyrenoverat badrum och utstrålar komfort och bekvämlighet.

Stig in i värmen i fastigheten, möts av ett oberoende och fullt utrustat kök, perfekt för kulinariska entusiaster. Den inbjudande interiören leder till en stängd uteplats, vilket ger ett privat utrymme att varva ner och underhålla.

En av höjdpunkterna i denna charmiga bostad är den expansiva 18,5 kvadratmeter stora terrassen, ett fantastiskt område för att njuta av hisnande vyer och sola sig i medelhavssolen. Oavsett om det är att njuta av morgonkaffe eller hålla sammankomster, erbjuder detta utrymme mångsidighet och avkoppling.

Beläget i en mycket lugn och säker urbanisering, lovar detta radhus sinnesfrid och en känsla av gemenskap. Dess läge är perfekt för året runt boende eller som en semesterparadis, och erbjuder det bästa av två världar - lugn och närhet till naturlig skönhet.

Missa inte chansen att göra denna inbjudande tillflyktsort till din egen, en plats där komfort, bekvämlighet och lugn smälter samman.

REF: HH-EB-PLVS-00678

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 51m2
Tomt: 81m2
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4 Km.
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Trädgård
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet