Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-BLCC-BC-DENN

995.000€
Pris per m2 1.767€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-BLCC-BC-DENN

Beskrivning

Vacker villa vid havet i La Velata, Torrevieja

Pris per m2 1.767€/m2
Byggd 563m2
Tomt 700m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera detta fantastiska hem i Torrevieja.

Byggd med kvalitetsmaterial, denna rymliga villa med 5 sovrum och 4 badrum, bara 100 meter från havet, utstrålar klass och förfining. Denna bostad är också möjlig att köpa med formeln UTHYR-TO-KÖP. Fråga om villkoren.
När du går in på domänen kommer du att märka att en tidlös, elegant arkitektonisk stil har valts här. Samtidigt har man tagit hänsyn till all komfort, användar- och underhållsvänlighet. Rymliga täckta terrasser har utsikt över den lika rymliga poolen med ett riktigt barnpoolområde, bredvid det finns även en vacker grill - utekök och en praktisk utomhusdusch.

Från den främre terrassen har du på ena sidan ett skjutfönster som ger tillgång till det rymliga köket med bekvämt grovkök och på andra sidan ett skjutfönster som ger tillgång till vardagsrummet, den vackra dubbla ytterdörren ger tillgång till den centrala en del av huset där den rymliga trappan och den bekväma hissen förbinder alla våningar.

De vackra träsniderierna och högkvalitativa materialen användes i hela huset, inklusive de vackra marmorräckena som är blickfång.

BOTTENVÅNING
Genom entréhallen, som är öppen mot plan 1, nås kök och grovkök, ett sovrum och ett gästtoalett till vänster. I mitten hittar du ett rymligt sovrum med eget badrum och till höger genom dubbeldörrarna matsalen och vardagsrummet.

1: A VÅNINGEN
En vacker avsats med tillgång till både trapphus och hiss ger tillgång till 2 sovrum till vänster, det på framsidan av huset har klädkammare och utgång till altan, det på baksidan av huset har en inbyggd garderob. Dessa kan använda ett vackert gästtoalett. Till höger ligger master bedroom med vacker klädkammare och angränsande rymligt badrum. Ett skjutfönster ger också tillgång till den rymliga terrassen på framsidan.

2: A VÅNINGEN
Detta mångsidiga utrymme är tillgängligt via både en trappa och hiss och är ett verkligt mervärde för hemmet. Förutom ett kök - barområde finns det en hel del öppna ytor som kan delas upp på flera sätt. En Man-Cave eller extra TV-rum, etc.

KÄLLARVÅNING
Tillgänglig med bil via en elektrisk grind från allmän väg och via en svag sluttning kan man köra till källaren som enkelt rymmer ca 4 till 5 bilar. Tekniska rummet för simhallen och ett låsbart förråd finns också här. Hiss och trapphus ger tillgång till resten av huset.

Detta hus på gångavstånd från havet är en pärla som måste ses. Tveka inte och kontakta oss för mer information om denna fastighet.

REF: HH-EB-BLCC-BC-DENN

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 563m2
Tomt: 700m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Avstånd till strand: 100 Meter
Bra område för uthyrning
Källare
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Air Condition
Kust
Förråd
Fiberoptik
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Hiss

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet