Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-54045

1.760.000€
Pris per m2 5.317€/m2

Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-54045

Beskrivning

Pris per m2 5.317€/m2
Byggd 331m2
Tomt 823m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool Ja

NYBYGGD VLLA I ALTEA KULLAR Nybyggd villa belägen på kullarna i Elite säkrad urbanisering vid stranden av Costa Blanca - Altea Hills. Utsikten över havet och kuststäderna nedanför, ostörd av någonting, är en syn som är värd själva villan. 3-vånings skönhet med 4 sovrum, var och en med sitt badrum, perfekt efterbehandling och en högteknologisk design - tillräckligt för att helt bli kär i den. Dessutom kommer de stora möjligheterna att modifiera och omvandla det att säkerställa en perfekt matchning med dina önskemål och vison. Villan är byggd på en tomt på 823 m2 och har 330m2 boyta, förfogar över en infinitypool med vattensaltningssystem, samt ett garage med tillräckligt med utrymme för att passa 3 fullstora bilar. Trots att det ligger långt från stadens buller har det bra förbindelser med alla viktiga platser i området. Bara en 10-minuters bilresa tar dig till en närliggande stad Altea, medan du på 5 minuter kan komma till Marina Greenwich-hamnen och också nå AP-7, varifrån du kan köra till staden Alicante på knappt en halvtimme. Materialen som används vid byggandet av villan är de finaste på marknaden, vilket garanterar bästa kvalitet och upplevelser inuti din villa, som verkligen är värd dig. Altea Hills är välkänt över hela världen som ett av de mest lyxiga samhällena på Costa Blanca. Förutom 24/7 säkerhet erbjuder det ständigt blommande gemensamma trädgårdar med olika rekreationszoner, en restaurang, en tennisklubb och ett 5-stjärnigt spahotell med hälsofaciliteter. Altea är en av de mest charmiga byarna på Costa Blanca. Den har också den officiella titeln kulturhuvudstad i Valenciaregionen. Altea har mer än 8 km kustlinje, omväxlande klippor och små vikar med strandsträckor i platt terräng. Alicante flygplats ligger 50 minuters bilresa bort och Valencia flygplats ligger 1,5 timmes bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 331m2
Tomt: 823m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Elevator/Lift
Gated
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Views: Sea
Air Conditioning: Yes
Under-Build / Basement
Double Garage
Double Bedrooms: 4
Beach: 2500 Meters
Useable Build Space: 285 Msq.
Number of Parking Spaces: 4
Terrace: 120 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet