Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-28653

1.700.000€
Pris per m2 3.036€/m2

Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-28653

Beskrivning

Pris per m2 3.036€/m2
Byggd 560m2
Tomt 841m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool Ja

NYBYGGD NYCKEL REDO VLLA I ALTEA KULLAR Villa ligger på en privilegierad plats - elit och säker urbanisering som heter Altea Hills, där alla de bästa villorna på Costa Blanca ligger. Här kan du fullt ut njuta av all tystnad och lugn på denna underbara plats i Spanien. Huset är placerat i den övre delen av tomten och har den bästa utsikten över Medelhavet och Altea. Den nedre delen av tomten är täckt med vegetation, vilket förbättrar den totala utsikten, förstärker intervallet och lägger till anslutningen till havet och bergsnaturen. Villan har 4 nivåer. När vi går in i huset kommer vi till garaget, går ner från vilket låter oss till den första nivån med 3 sovrum, alla utrustade med individuella badrum. Nedan finns kök, matsal och vardagsrum med tillgång till en omfattande terrass med en "Infinity" pool. På bottenvåningen finns ett stort rum som kan användas för både gymmet eller vilozonen med bastu och biljard, enligt kundens önskemål. Alla rum i villan är inverterade mot havet, vilket ger enastående havsutsikt och förgyller dem med solljus. Jungfrulig och orörd natur, tillsammans med material av fantastisk kvalitet, som används för att skapa denna plats, gör villa till en idealisk plats att bo. Altea Hills är välkänt över hela världen som ett av de mest lyxiga samhällena på Costa Blanca. Förutom 24/7 säkerhet erbjuder det ständigt blommande gemensamma trädgårdar med olika rekreationszoner, en restaurang, en tennisklubb och ett 5-stjärnigt spahotell med hälsofaciliteter. Altea är en av de mest charmiga byarna på Costa Blanca. Den har också den officiella titeln kulturhuvudstad i Valenciaregionen. Altea har mer än 8 km kustlinje, omväxlande klippor och små vikar med strandsträckor i platt terräng. Alicante flygplats ligger 50 minuters bilresa bort och Valencia flygplats ligger 1,5 timmes bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 560m2
Tomt: 841m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Key Ready
Elevator/Lift
Gated
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Views: Sea
Air Conditioning: Yes
Double Bedrooms: 3
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 2000 Meters
Terrace: 120 Msq.
Useable Build Space: 373 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet