Villa · Försäljning Benijofar · Ref. HH-EB-MPS-BENI

335.000€
Pris per m2 3.102€/m2

Villa · Försäljning Benijofar · Ref. HH-EB-MPS-BENI

Beskrivning

Modern fristående villa med pool i Benijofar

Pris per m2 3.102€/m2
Byggd 108m2
Tomt 169m2
Sovrum 3
Badrum 2
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna fantastiska moderna villa i Benijofar.

Välkommen till denna moderna villa som erbjuder en bekväm livsstil i en lugn miljö. Denna fastighet har tre sovrum, två badrum och en extra gästtoalett, fördelat på en generös boyta på 108m². Denna villa ligger på en rymlig tomt på 169 m² och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling.

Nyckelfunktioner:

- Sovrum & badrum: Tre välutrustade sovrum och två badrum garanterar gott om plats för boende och gäster. Den extra gästtoaletten tillför bekvämlighet och praktisk till layouten.

- Utomhusoas: Njut av den uppfriskande poolen på 7 x 2,5 m, perfekt för att varva ner på soliga dagar eller för att underhålla gäster mitt i lugnet i utomhusutrymmet.

- Green Living: Dra nytta av solenergi, bidra till ett miljövänligt och kostnadseffektivt boende samtidigt som du minimerar miljöpåverkan.

- Praktiska tillägg: Ett förvaringsutrymme och tvättmaskinsskåp lägger till funktionalitet till fastigheten, vilket möjliggör organiserade och effektiva förvaringslösningar.

- Komfort och bekvämlighet: Utrustat med myggnät garanterar detta hem en lugn miljö, fri från oönskade störningar.

- Byggnadsår: Denna villa byggdes 2019 och visar upp modern arkitektur och konstruktionsstandarder, och erbjuder en modern livsupplevelse.

- Avgifter och detaljer: Fastigheten är inte möblerad och kommer med en IBI (fastighetsskatt) på 350 € årligen. Dessutom uppgår de årliga gemenskapsavgifterna till 120€.

Denna villa erbjuder ett utmärkt tillfälle att omfamna bekvämt boende i ett modernt utrymme som förkroppsligar bekvämlighet, stil och hållbarhet. Missa inte chansen att göra denna fastighet till ditt nya hem!

REF: HH-EB-MPS-BENI

Egenskaper

Byggår: 2019
Sovrum: 3
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 108m2
Tomt: 169m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Utan Möbler
Gated Community
Modern
Solpaneler
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet