Villa · Försäljning Benijofar · Ref. HH-EB-MPS-BENI-GOYA

325.000€
Pris per m2 2.802€/m2

Villa · Försäljning Benijofar · Ref. HH-EB-MPS-BENI-GOYA

Beskrivning

Modern fristående villa med pool i Benijofar

Pris per m2 2.802€/m2
Byggd 116m2
Tomt 174m2
Sovrum 3
Badrum 2
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är stolta över att presentera detta halvnya hem i Benijofar.

Upptäck denna moderna villa belägen i det eftertraktade området Benijofar. Denna fastighet har en rymlig layout och har tre sovrum, två badrum och en extra gästtoalett för bekvämlighet. Denna villa byggdes 2019 och erbjuder ett modernt boende med fokus på hållbarhet.

Interiören spänner över 116 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för bekvämt boende. Designen med öppen planlösning förstärker känslan av rymd, med ett sömlöst flöde mellan vardagsrum, matsal och kök.

Kliv ut på den 174 kvadratmeter stora tomten och njut av utomhusoasen. En pool på 7 x 2,5 meter väntar, perfekt för avkoppling och underhållning. Fastigheten omfamnar ett miljövänligt boende och är utrustad med solenergi, vilket minskar energikostnaderna och miljöpåverkan.

Bekvämlighet är nyckeln med ytterligare funktioner, inklusive ett förvaringsutrymme, tvättmaskinsskåp och en elbilsgrind, vilket gör det enklare i det dagliga livet.

Denna moderna villa presenterar en perfekt blandning av stil, funktionalitet och hållbarhet, och erbjuder en lyxig livsstil i hjärtat av Benijofar. Upplev ett modernt boende när det är som bäst i denna fantastiska fastighet.

REF: HH-EB-MPS-BENI-GOYA

Egenskaper

Byggår: 2019
Sovrum: 3
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 116m2
Tomt: 174m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet