Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-ACB-0523

159.999€
Pris per m2 2.162€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-ACB-0523

Beskrivning

Lugn bungalow på bottenvåningen i La Florida

Pris per m2 2.162€/m2
Byggd 74m2
Tomt 104m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna välpresenterade fastighet på bottenvåningen i Orihuela Costa.

Inbäddat i den eftertraktade urbaniseringen Zeniamar, presenterar denna utsökta lägenhet på bottenvåningen en inbjudande blandning av modern komfort och lugnt boende. Denna fastighet har en sofistikerad design och en rad moderna bekvämligheter, och erbjuder en idyllisk livsstil i ett eftertraktat område.

Vid inträdet visar detta förtjusande boende upp två generöst tilltagna sovrum, var och en prydd med inbyggda garderober som sömlöst kombinerar funktionalitet och stil. De två nyligen renoverade badrummen utstrålar elegans och sofistikering, vilket ger en lyxig tillflyktsort för både boende och gäster.

Hjärtat i detta hem är det rymliga vardagsrummet med matplats som utan ansträngning flyter in i det öppna och smakfullt renoverade köket. Inkluderandet av ett förråd och en bekväm tvättstuga förbättrar det praktiska, medan den inbjudande verandan skapar en välkomnande atmosfär för avkoppling och utomhusnjutning.

Gå ut för att upptäcka en stor terrass, nyligen renoverad i keramik, som erbjuder fri utsikt och gott om utrymme för att sola i solen eller vara värd för härliga sammankomster komplett med en grillplats. Denna fristad är perfekt för att skapa omhuldade minnen med familj och vänner.

Invånarna kommer att njuta av de välskötta gemensamma utrymmena och trädgårdarna, kompletterade med en stor gemensam pool, perfekt för lugna eftermiddagar eller varva ner i de lugna omgivningarna.

Erbjuds fullt möblerad och i oklanderligt skick, denna fastighet är en nyckelfärdig möjlighet redo för omedelbar njutning. Dessutom har den en eftertraktad turistlicens och ger bekvämligheten med en privat parkeringsplats, vilket bidrar till dess tjusning och funktionalitet.

Oavsett om du söker en privat tillflyktsort eller en smart investeringsmöjlighet, erbjuder detta boende det bästa av två världar. Dess utmärkta läge i Zeniamar garanterar närhet till en mängd bekvämligheter och bekvämligheten av att vara inom gångavstånd till stranden och den berömda Zenia Boulevard.

Missa inte denna chans att uppleva symbolen för modernt boende på ett mycket önskvärt läge. Omfamna lugnet och bekvämligheten som erbjuds av denna exceptionella lägenhet på bottenvåningen i Zeniamar.

REF: HH-EB-ACB-0523

Egenskaper

Byggår: 2002
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 74m2
Tomt: 104m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Terrass
renoverat
Trädgård
Gated Community
Modern
Integritet
Air Condition
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet