Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-VVT-720-9

129.990€
Pris per m2 1.857€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-VVT-720-9

Beskrivning

Lägenhet med havsutsikt och gemensam pool i Punta Prima

Pris per m2 1.857€/m2
Byggd 70m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna ljusa lägenhet i Torrevieja.

Vill du njuta av dessa spektakulära vyer varje dag i ditt liv? Skynda dig innan de tar den ur din hand! Denna charmiga lägenhet med fri utsikt över Cala Ferry och havet väntar på att bli ditt nya hem.

Med ett privilegierat läge i den exklusiva urbaniseringen Rocio del Mar erbjuder denna mysiga lägenhet inte bara en unik panoramautsikt, utan också bekvämligheten med att ha allt till hands. Föreställ dig att vakna upp varje morgon till solens sken över havet och njuta av de hisnande solnedgångarna från bekvämligheten av ditt eget hem.

Lägenheten har två ljusa sovrum och ett stilrent badrum, vilket ger en bekväm och funktionell plats för hela familjen. Dessutom kommer du att kunna koppla av och njuta av medelhavsklimatet i den gemensamma poolen, en perfekt plats att umgås och skapa oförglömliga minnen.

Fastigheten inkluderar också en parkeringsplats, som erbjuder bekvämligheten att ha en egen säker plats för ditt fordon. Denna funktion är särskilt värdefull, eftersom den ger dig friheten att utforska omgivningen utan att behöva oroa dig för att hitta parkering.

Det strategiska läget för utvecklingen av Rocio del Mar säkerställer att du är inom räckhåll för allt du behöver. Med butiker, restauranger och bekvämligheter inom gångavstånd är denna lägenhet idealisk för både året runt boende och som en semesteruthyrningsinvestering. Kan du tänka dig att ha detta hörn av urbaniseringen som din egen?

REF: HH-EB-VVT-720-9

Egenskaper

Byggår: 1999
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Balkong: 5 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 5
Orientering: Nordväst
Avstånd till strand: 100 Meter
Havsutsikt
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Modern
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet