Villa · Nybyggnad Beniarbeig · Ref. HH-URBI-TOS

1.656.000€
Pris per m2 3.648€/m2

Villa · Nybyggnad Beniarbeig · Ref. HH-URBI-TOS

Beskrivning

Fantastisk villa i Alicante med häststall | Beniarbeig

Pris per m2 3.648€/m2
Byggd 454m2
Tomt 13.638m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Välkommen till denna underbara villa, ett exklusivt modernt designboende i ett soldränkt läge året runt, omgivet av en unik naturmiljö som erbjuder maximalt lugn. Denna fantastiska villa har ett stall för upp till 9 hästar på en tomt på över 13 500 m2.

Fördelat på tre våningar har villan fyra sovrum, tre badrum och en toalett. Huvudområdet inkluderar ett rymligt vardagsrum, ett fullt utrustat designkök och en matplats med tillgång till terrasser med panoramautsikt. Fastigheten har också ett täckt parkeringsplats, en grillplats och sommarkök, samt en stor pool.

Denna villa kombinerar modern lyx med lugnet i den naturliga miljön, och erbjuder en perfekt tillflyktsort för dem som söker en avslappnad och solig livsstil. Fördjupa dig i modern elegans och njut av rymlighet och komfort i denna unika villa.

 Klicka här för fler fastigheter i närheten

Beniarbeig är en härlig stad, belägen längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Det är en rik och välmående jordbruksstad som helst ägnar sig åt produktion av citrusfrukter, även om den också har ett industriområde. Dess privilegierade geografiska läge och rikedomen i dess ekonomi gör den till den viktigaste staden i området.

Dess klimat med milda temperaturer och dess närliggande 20 km sandstränder och klippiga vikar gör Beniarbeig till en idealisk plats för familjens strandsemester. Beläget 110 kilometer från Alicantes flygplats, (cirka 1 timme och 20 minuter) och 95 km från staden Valencia.

Staden kretsar kring floden Girona som rinner genom den, strax innan den rinner ut i Dénias och Els Poblets kust. Det andra geografiska särdraget som kännetecknar Benidoleig är Segaria-bergen som ligger i den norra delen av dess kommunområde, som ger den en magnifik utsikt över Dénia och havet, och på vars topp det finns arkeologiska lämningar. Det arkitektoniska komplexet som utgörs av församlingskyrkan, skolan och det gamla rådhuset är värda ett besök.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 454m2
Tomt: 13.638m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Källare
Nybyggd
BBQ
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Modern
Garage
Tvättrum
Balkong
Utsikt över pool
Öppen spis
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet