Lägenhet · Försäljning Villajoyosa · Ref. HH-LL-219

170.000€
Pris per m2 2.615€/m2

Lägenhet · Försäljning Villajoyosa · Ref. HH-LL-219

Beskrivning

Lägenhet i Villajoyosa med panoramautsikt

Pris per m2 2.615€/m2
Byggd 65m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Privat
Upptäck ett lugnt boende med panoramautsikt

Denna lägenhet ligger i den norra delen av Villajoyosa och erbjuder en oöverträffad panoramautsikt i en lugn urbanisering inbäddad på en hög platå med utsikt över havet. Njut av hisnande vyer från parkerna och vägarna som leder till den närliggande pittoreska stranden "Las Torres".

Läge & bekvämligheter: Bekvämt beläget bara 52 kilometer från Alicantes flygplats, med tre golfbanor inom räckhåll, erbjuder denna fastighet både lugn och tillgänglighet. Byggnaden har en presentabel hall med marmorgolv, postlådor och tillgång till rullstol via två hissar upp till tredje våningen.

Fastighetsegenskaper Gå in i lägenheten för att hitta en välkomnande entré med inbyggda garderober som leder till två sovrum och ett badrum med badkar. Det största sovrummet har tillgång till den 11 kvadratmeter stora terrassen, perfekt för att njuta av utsikten. Med 65 kvadratmeter boyta erbjuder lägenheten gott om utrymme för bekvämt boende.

Vardagsrummet ger tillgång till ett täckt terrass i nordvästläge, där du kan njuta av den fantastiska panoramautsikten över bergen i eftermiddags- och kvällssolen. Det amerikanska köket har en frukostbar och inkluderar alla vitvaror utom en diskmaskin, med tvättmaskinen bekvämt installerad i köket.

Ytterligare funktioner: säljs fullt möblerad, denna lägenhet erbjuder omedelbar inflyttningsberedskap. Urbaniseringen har en välskött trädgård och poolområde med separat tillgång. Ett lokalt kafé tvärs över gatan erbjuder bekvämlighet, medan närliggande parker erbjuder boule och lekplatser för barn.

Lokala attraktioner: utforska den charmiga strandpromenaden som leder till härliga strandbarer och restauranger med enstaka levande musik. Villajoyosa, känd som "chokladbyn", erbjuder shoppingmöjligheter bara 3,5 kilometer bort, med restauranger och strandkaféer bara 700 meter från din dörr. En kort promenad eller cykeltur leder till tre andra små stränder på vägen till hamnen i Villajoyosa, bara 1,3 kilometer bort.

För action och underhållning i staden ligger den livliga staden Benidorm, med sina nöjesparker och nattliv, bara 5 kilometer bort.

Missa inte denna möjlighet att äga en underbar lägenhet med oändliga möjligheter i omgivningen. Kontakta Hansson & Hertzell fastighetsmäklare idag för att boka in en visning och göra detta till ditt nya hem.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Balkong: 11 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Möblerat
Gated Community
Gemensam Pool
24 Hour Security
Lekplats för barn
Integritet
Hiss
Kust
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Underjordisk parkering
Nära strand
Fullt utrustat kök
Förråd
Köksutrustning
Air Condition
Balkong
Havsutsikt
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Garage
Grönområden

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet