Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-YC-301

795.000€
Pris per m2 2.492€/m2

Villa · Försäljning Finestrat · Ref. HH-YC-301

Beskrivning

Ny villa med separat lägenhet i Finestrat

Pris per m2 2.492€/m2
Byggd 319m2
Tomt 720m2
Sovrum 3
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat

3-5 sovrum | 5 badrum | Separat lägenhet | Pool | Havsvyer | Tomt på 720 m2 | Garage

Vi är glada att presentera denna möjlighet att köpa en nästan färdigställd villa med många möjligheter på en stor och söderorienterad tomt med fantastisk utsikt i Finestrat, nära stränderna i Benidorm.

Den nuvarande strukturen omfattar en hall med dubbel höjd, ett sovrum med havsutsikt och ett tillhörande badrum, ett vardagsrum som smidigt integrerats med köket, och på övervåningen finns ett annat sovrum med eget badrum, ytterligare ett badrum och en terrass som är förberedd för att kunna göras om till ett tredje sovrum.

På källarplanet, också njuter av havsutsikt, finns en separat lägenhet med ett badrum, vardagsrum, sovrum och kök. Dessutom finns det en garage som är tillgänglig från huvudbyggnaden, och en angränsande del som är redo för anpassning av ägaren, vare sig det är för ett spa, gym eller liknande ändamål.

Intill bostaden ligger ett expansivt poolområde med en integrerad grillplats. Den generöst tilltagna tomten på 720m2 ger den nya ägaren flexibilitet att utforma trädgården efter sina önskemål. Dessutom finns möjligheten att konvertera ytterligare en garageplats med tillräcklig höjd, lämplig för att rymma en husbil eller liknande fordon.

Denna egendom är belägen i ett mycket eftertraktat område som är redo för framtida prisökningar och erbjuder en utmärkt möjlighet till hyresintäkter.

Fastighetsdetaljer:
Referens: HH-YC-301
Byggår: 2024
Tomtstorlek: 720m2
Byggarea: 319m2

  • 3-5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • Utomhusgrill
  • Garage
  • Separat Lägenhet

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 3
Badrum: 5
Byggd: 319m2
Tomt: 720m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 3
Orientering: Söder
Dubbelglas
Sydlig
Trädgård
Privat Takterrass
Havsutsikt
Utan Möbler
Air Condition
Golf Utsikt
Förråd
Modern
Kust
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet