Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-126

2.450.000€
Pris per m2 2.450€/m2

Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-126

Beskrivning

Magnifik egendom i Alfas del Pi med hisnande vyer

Pris per m2 2.450€/m2
Byggd 1.000m2
Tomt 16.000m2
Sovrum 8
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat

Välkommen till ditt eget privata paradis inbäddat på en vidsträckt tomt på cirka 16 000 m2, med en storslagen konstruktion på cirka 1 000 m2. Byggd år 2000, erbjuder denna utsökta fastighet symbolen för ett lyxigt boende, komplett med privat vattenförsörjning och uppvärmningsalternativ med olja och gas. Med 6 luftkonditioneringsenheter garanteras komfort i varje hörn.

Gå in i huvudbyggnaden med 5 sovrum, 4 med eget badrum, en gästtoalett och en hiss för bekvämlighet. Njut av det rymliga köket, 2 eleganta hallar, en matsal, ett välkomnande vardagsrum och ett mysigt bibliotek med öppen spis, perfekt för de lugna kvällarna.

Upplev mångsidighet med två separata lägenheter, var och en med kök och vardagsrum. En lägenhet består av 2 sovrum och ett badrum, medan den andra har 1 sovrum och ett badrum, vilket ger gott om plats för gäster eller utökade familjemedlemmar.

Underhåll med stil med ett dedikerat festrum med jacuzzi, ett separat kök med grill och gott om plats för upp till 25 gäster. Bekvämlighet är nyckeln med ytterligare bekvämligheter, inklusive en toalett och en utomhusdusch.

Avkoppling väntar med en fantastisk pool! Varva ner vid den inbjudande 12x4,5 m poolen, eller sök skydd för dina fordon i den bekväma carporten. Dessutom kan du njuta av lyxen med två separata garage som rymmer upp till 6 bilar.

Denna fastighet ligger cirka 1 km från Alfaz del Pi och 60 km från Alicantes flygplats, och erbjuder panoramautsikt över Medelhavet, Benidorms skyline och de majestätiska Sierra Bernia-bergen. Omgiven av frodiga apelsingårdar ger det lugn och avskildhet, inhägnad med eleganta väggar och olika staket.

Utforska den noggrant anlagda parken med en lummig gräsmatta, palmer, livfulla bougainvilleor och en mängd blommor och buskar. Med automatisk bevattning som tillhandahålls av privat vatten, blommar parken året runt och erbjuder en pittoresk miljö för utomhusnjutning.

Bekvämt beläget cirka 6 km från Alteas centrum och 4 km från Albir-stranden, njut av enkel tillgång till bekvämligheter och fritidsaktiviteter samtidigt som du njuter av lugnet i din avskilda oas.

Bo i lyx omgiven av naturlig skönhet på denna extraordinära egendom. Kontakta oss idag för att boka en visning och göra denna drömfastighet till din verklighet!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 8
Badrum: 6
Byggd: 1.000m2
Tomt: 16.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 6
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Trädgård
Tvättrum
Solpaneler
Utsikt över pool
Balkong
Möblerat
Hiss
Öppen spis
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
BBQ
Gas centralvärme
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Solpaneler
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Garage

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet