Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-TPS-6293CR

189.000€
Pris per m2 1.575€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-TPS-6293CR

Beskrivning

Lyxig golflägenhet i söderläge i Las Ramblas

Pris per m2 1.575€/m2
Byggd 120m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna fantastiska lägenhet i Orihuela Costa.

Denna lyxiga hörnlägenhet med tre sovrum och två badrum i söderläge ligger på den berömda golfbanan Las Ramblas. Fastigheten är i utmärkt skick invändigt och utvändigt, snygga säkerhetsgrillar runt om, och kommer med luftkonditionering och fiberoptik. Vardagsrummet med matplats ger tillgång till det öppna köket och ut på den rymliga balkongen.

Att vara en hörnlägenhet innebär en större balkong med utsikt över poolen och trädgården, utrustad med markiser för att få lite skugga. Alla sovrummen har inbyggda garderober och takfläktar, det stora sovrummet har ett modernt badrum och det andra badrummet består av dusch/badkar och toalett.

Lägenheten kan sova 8 personer när bäddsoffan i vardagsrummet används. Det finns en vacker öppen spis och värmekälla är gas. Denna lägenhet i söderläge ligger i ett mycket lugnt område i den berömda urbaniseringen Las Ramblas Golf. Det är tillräckligt nära för att gå till det livliga La Fuente kommersiella centrum där det finns många barer, restauranger, kaféer, butiker, apotek och ett urval av stormarknader. Den har en egen hiss som tar dig från den underjordiska parkeringen ända till ytterdörren.

Den underjordiska garageporten styrs av en fjärrnyckelbricka, vilket bidrar till säkerhetsåtgärder och enkel åtkomst, in och ut. Den har en tilldelad privat parkeringsplats i den underjordiska parkeringen, med ett fint låsbart förråd bredvid parkeringsplatsen.

Dessutom finns det gott om parkeringsplatser precis utanför lägenheten om det behövs. Stranden ligger bara 7 minuters bilresa bort och närliggande butiker, restauranger, barer och stormarknader ligger bara 2 minuters bilresa bort eller 10 minuters promenad bort.

Frukost på den stora terrassen/balkongen är mycket privat och ser direkt in i söder, det är den perfekta solfällan att sola i, torka av tvätten eller förbereda sig för att ha en B&Q på.

Detta flerfamiljshus ligger mitt på en vacker golfbana, så oavsett om du spelar golf eller inte så är detta ett mycket eftertraktat läge.

REF: HH-EB-TPS-6293CR

Egenskaper

Byggår: 2005
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Balkong: 12 m2
Pool : Gemensam
Garage: Gemensam
Kök : 1
Våning : 1
Orientering: Söder
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 800 Meter
Avstånd till golfbana: 600 Meter
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Gated Community
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet