Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-TM-TM1656B

99.900€
Pris per m2 1.332€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-TM-TM1656B

Beskrivning

Takvåning med rymlig terrass

Pris per m2 1.332€/m2
Byggd 75m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool No
Garage Ingen Parkering

2 sovrum - 1 badrum - terrass - 700 m från stranden


Hansson Hertzell har nöjet att presentera denna vackra taklägenhet med en underbar terrass mot söder och fri utsikt. Denna charmiga taklägenhet har 2 sovrum, båda med inbyggda garderober för ökad bekvämlighet. Njut av ett komplett badrum med fönster för utmärkt naturlig ventilation. Köket är separat och har också ett fönster, vilket säkerställer bra ljus och luftcirkulation. Det rymliga och ljusa vardagsrummet och matsalen är fullt möblerade och utrustade, redo att flytta in i och njuta av det underbara medelhavsklimatet.

Detta hem är redo för dig att njuta av både på semestern och under året, tack vare dess privilegierade läge nära alla tjänster. Dess närhet till två populära stränder, Los Locos och Del Cura, samt till Strandpromenaden, gör det till den idealiska platsen för dem som vill bo nära havet. Missa inte chansen att uppleva Medelhavslivet på sitt bästa.

Ref: HH-EMC-TM-TM1656B

Egenskaper

Byggår: 1995
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Balkong: 12 m2
Pool : No
Garage: Ingen Parkering
Kök : 1
Våning : 3
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Dubbelglas
Sydlig
Terrass
Fiberoptik
Air Condition
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet