Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HPA-7574

139.900€
Pris per m2 2.152€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HPA-7574

Beskrivning

Renoverat radhus i sydvästläge i Los Balcones

Pris per m2 2.152€/m2
Byggd 65m2
Tomt 20m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Torrevieja.

Inbäddat i den idylliska urbaniseringen Lago Jardín i Los Balcones, representerar detta utsökta radhus modernt boende när det är som bäst. Nyligen renoverat till högsta standard, denna bostad ståtar med en sömlös blandning av modern elegans och komfort, och erbjuder en nyckelfärdig lösning för kräsna husägare.

Vid inträdet sätter en noggrant anlagd trädgård på 18m2 tonen för hemmets välkomnande atmosfär. Detta mångsidiga utrymme omges av en säker, högkvalitativ inglasad veranda och inbjuder till njutning året runt, och fyller interiören med naturligt ljus och värme.

Inuti lockar en öppen planlösning som sömlöst integrerar ett elegant vardagsrum med ett fullt utrustat pentry. Detta utrymme är genomtänkt designat och inrett och utstrålar funktionalitet och sofistikering. Ytterligare förbättra bekvämligheten, ett förråd ger gott om utrymme för organisatoriska behov, medan två välutrustade sovrum med inbyggda garderober och ett snyggt badrum garanterar optimal komfort och avskildhet.

Komfort året runt garanteras, med takfläktar för att mildra varmare dagar och radiatorer för att avvärja kyligare kvällar. Orienterad i söder, badar bostaden i rikligt solljus, och erbjuder enastående vyer över de frodiga apelsinlundarna som omsluter urbaniseringen.

Invånarna i Lago Jardín njuter av tillgång till en gemensam pool, som erbjuder en fridfull tillflyktsort för avkoppling mitt i noggrant underhållna omgivningar. Bekvämt beläget, har fastigheten närhet till en mängd bekvämligheter inklusive stormarknader, hälsovårdsanläggningar och det livliga centrum av Torrevieja, vilket understryker dess önskvärdhet som en oas av bekvämlighet och livskvalitet.

REF: HH-EB-HPA-7574

Egenskaper

Byggår: 1989
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Tomt: 20m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Orientering: Sydväst
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Modern
Integritet
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet