Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-GAZ31

6.500.000€
Pris per m2 29.680€/m2

Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-GAZ31

Beskrivning

Modern takvåning i 5-stjärnig resort | Marbella

Pris per m2 29.680€/m2
Byggd 219m2
Sovrum 3
Badrum 3
Toaletter 1
Pool Gemensam
Garage Privat

Inbäddat i den prestigefyllda 5-stjärniga semesterorten Puente Romano, i hjärtat av Marbellas berömda Golden Mile, står denna fastighet som ett av de mest exceptionella erbjudandena på marknaden.

Denna utsökt inredda takvåning med 3 sovrum är omgiven av de lummiga tropiska trädgårdarna i Puente Romanos andalusiska trädgård, bara en skön promenad från sandstränderna och Medelhavets fridfulla vatten. Fastigheten har perfekt proportionerliga utrymmen, inklusive tre sovrum med eget badrum och ett rymligt vardagsrum, och spänner över en total byggstorlek på 218 m2, komplett med två täckta terrasser.

När du kommer in i fastigheten på bottenvåningen möts du av ett vardagsrum med öppen planlösning som översvämmas av naturligt ljus genom generösa fönster. Gå sömlöst över till köket och matsalen, där modern design möter naturliga material, inklusive toppmoderna apparater från Gaggenau och Miele.

När du går uppför trappan till första våningen hittar du ytterligare två rymliga sovrum, inklusive mastersviten. Det stora sovrummet har gott om garderobsutrymme och ett eget badrum med en lyxig duschkabin och badkar, och erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet.

Ett annat välutrustat sovrum på denna våning har också ett eget badrum och utsikt över den lugna trädgården i Puente Romano. Det tredje sovrummet med dubbelsäng, som ligger på bottenvåningen, garanterar avskildhet från vardagsrummet och erbjuder fridfull utsikt över trädgårdarna i tillflyktsort. Detta sovrum är inrett i en lugnande neutral palett med lyxiga tyger och har ett eget badrum med duschkabin och förstklassig inredning, vilket skapar ett praktiskt och inbjudande utrymme.

Resorten Puente Romano ligger längs Marbellas berömda Golden Mile och har en layout i bystig och en boutique-atmosfär, vilket gör det till en mycket eftertraktad destination vid stranden. Anläggningen är omgiven av lummiga tropiska trädgårdar och andalusisk charm, och har ett urval av exceptionella restauranger, barer och den berömda Puente Romano Tennis Club, känd för att vara värd för turneringar och sociala evenemang i världsklass.


Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1992
Sovrum: 3
Badrum: 3
Toaletter: 1
Byggd: 219m2
Balkong: 48 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 450 Meter
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 3,6 Km.
Air Condition
Dubbelglas
Sydlig
Pool
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Gated Community
Utsikt över pool
Modern
Möblerat
24 Hour Security
Gemensam Pool
Balkong
Hiss
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Nära strand
Gas centralvärme
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet