Lägenhet · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-PRIME-MS-10

1.150.000€
Pris per m2 7.012€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-PRIME-MS-10

Beskrivning

Sista 1:a raden Golfhem Tillgänglig | Cabopino

Pris per m2 7.012€/m2
Byggd 164m2
Tomt 19m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna innovativa boutiqueutveckling i Marbella, bestående av 14 lägenheter med tre och fyra sovrum. Spektakulär havsutsikt, golfläge i frontlinjen och banbrytande design är tre kraftfulla skäl att välja detta som ditt nya hem, resten av historien ligger i dina händer!

Cabopino-området, Marbella, koncentrerar allt du kan önska dig. I norr, tallskogar och golfbanor som Cabopino golf. I söder ligger det skyddade naturområdet Dunas de Artola, som mynnar ut i Cabopino-stranden, en vacker och isolerad strand med gyllene sand på cirka 1 200 meter lång, bredvid vilken du hittar småbåtshamnen med samma namn.

Dess konfiguration, i olika höjder, har uttryckligen utformats så att ljuset från Medelhavet flödar genom vart och ett av husen. I de gemensamma utrymmena smälter vattnet i dess två pooler och växtligheten i dess många trädgårdsområden samman till en perfekt inbjudande att koppla av och njuta.

Varje hem är unikt, ingen är den andra lik. Det finns dock något som de alla har gemensamt: rymden är huvudpersonen. Av denna anledning smälter rummens golv samman med terrassernas, för att skapa en känsla av öppenhet mot havet och bergen. Dess integrerade kök inbjuder dig att dela frukostar, middagar... Alltför att fortsätta skapa minnen.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 164m2
Tomt: 19m2
Balkong: 81 m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 39 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Gated Community
Gemensam Pool
Modern
Hiss
24 Hour Security
Bra område för uthyrning
Eco-Home
Utsikt över berg
Integritet
Underjordisk parkering
Kust
Förråd
Nära strand
Nybyggd
Air Condition
Smart Home System
Gas centralvärme
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Balkong
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Trädgård
Bottenplan

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet