Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-GRA11

4.250.000€
Pris per m2 31.022€/m2

Lägenhet · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-GRA11

Beskrivning

Luxe lägenhet på den gyllene milen | Marbella

Pris per m2 31.022€/m2
Byggd 137m2
Sovrum 3
Badrum 3
Toaletter 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Beläget i den prestigefyllda Puente Romano Resort längs Marbellas berömda gyllene mil, erbjuder denna fastighet en verkligt exceptionell modern livsupplevelse. Denna fängslande enhet på bottenvåningen har en modern inredning som sömlöst blandar estetik med funktionalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av flöde och rymlighet, och integrerar vardagsrum, matsal och kök utan ansträngning.

Köket, strategiskt designat i L-form, är fullt utrustat med toppmoderna apparater, vilket ger gott om förvaring och bänkutrymme för kulinariska entusiaster. Matsalen har ett utsökt matbord i marmor kompletterat med en bekväm soffbänk, perfekt för intima sammankomster. Samtidigt erbjuder vardagsrummet, med direkt tillgång till terrassen, ett inbjudande utrymme för avkoppling, som utstrålar en stilfull men ändå avslappnad atmosfär.

Upphöjer modern komfort, fastigheten har en neutral och elegant färgpalett som harmoniserar utan ansträngning med dess övergripande designtema. Gästrummen har raffinerad inredning, vart och ett med ett eget badrum. Lika imponerande, det stora sovrummet har fantastiska designelement och direkt tillgång till terrassen. Dess eget badrum är både funktionellt och elegant, komplett med en duschkabin, badkar, dubbla handfat och smickrande LED-belysning.

Den vidsträckta terrassen fungerar som en höjdpunkt, med olika avkopplingshörnor och matplatser utomhus. Erbjuder direkt tillgång till de fascinerande gemensamma trädgårdarna och poolen, terrassen erbjuder en imponerande bakgrund och fantastisk utsikt över resorten. Terrassen är orienterad för att ta emot rikligt med naturligt ljus hela dagen och förstärker fastighetens fridfulla atmosfär. Med sin utsökta tillflyktsort i en oöverträffad miljö, har invånarna också bekväm tillgång till de lyxiga bekvämligheterna på Marbellas gyllene mil.


Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1986
Sovrum: 3
Badrum: 3
Toaletter: 2
Byggd: 137m2
Balkong: 45 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 3,6 Km.
Air Condition
Balkong
Pool
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
renoverat
Möblerat
Trädgård
Gemensam Pool
Gated Community
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
24 Hour Security
Underjordisk parkering
Integritet
Nära strand
Kust
Elektriska fönsterluckor
Gas centralvärme
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet