Lägenhet · Försäljning Pilar de la Horadada · Ref. HH-EB-LB-MARVIC

249.900€
Pris per m2 3.124€/m2

Lägenhet · Försäljning Pilar de la Horadada · Ref. HH-EB-LB-MARVIC

Beskrivning

Nyckel klar lyx Bungalow på bottenvåningen i Pilar de la Horadada

Pris per m2 3.124€/m2
Byggd 80m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Hansson & Hertzell är stolta över att presentera detta moderna hem i Pilar de la Horadada.

Upptäck modern livsstil när den är som bäst med dessa nybyggda lägenheter inbäddade i ett utmärkt läge nära hjärtat av Pilar de la Horadada, Spanien. Varje enhet har två rymliga sovrum och erbjuder valet mellan en privat trädgård eller en takterrass, vilket ger den perfekta bakgrunden för avkoppling och njutning.

Omfamna bekvämlighet med enkel tillgång till en uppsjö av bekvämligheter och stadens centrum bara några ögonblick bort. Denna fängslande utveckling består av sex genomtänkt designade lägenheter, med tre bostäder på bottenvåningen med vidsträckta terrasser och tre övervåningsenheter prydda med generösa takterrasser.

Inuti skapar en sömlös integration mellan kök och vardagsrum ett inbjudande utrymme för sammankomster och vardagsliv. Varje lägenhet har två välutrustade badrum, varav ett bekvämt har ensuite till det stora sovrummet.

Invånarna kommer att njuta av samhällets lummiga grönområden och inbjudande pool, vilket ger en lugn oas precis utanför dörren. Moderna bekvämligheter finns i överflöd med förinstallerad kanalluftkonditionering, toppmoderna apparater, LED-belysningspaket och lyxig golvvärme i badrummen.

Skäm bort dig i de pulserande omgivningarna, med en rad matställen, kaféer, butiker, apotek, banker och stormarknader inom räckhåll. För lugna utflykter väntar orörda stränder som Torre de la Horadada och Mar Menor bara en kort bilresa bort, tillsammans med den berömda golfbanan Lo Romero och den exklusiva butiksterapin i Dos Mares och La Zenia Boulevard shoppingcenter.

Detta fullt möblerade alternativ presenteras exakt som avbildat på fotografierna, och erbjuder en nyckelfärdig lösning för modernt boende i hjärtat av Pilar de la Horadada. Upplev symbolen för modern lyx i denna minutiöst utformade bostadsenklav.

REF: HH-EB-LB-MARVIC

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Air Condition
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet