Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMSE-409

499.900€
Pris per m2 3.124€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMSE-409

Beskrivning

Fantastiskt villa i Torrevieja

Pris per m2 3.124€/m2
Byggd 160m2
Tomt 400m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum - 3 badrum - kontor - trädgård - privat pool - garage


Hansson & Hertzell presenterar denna fristående hörnvilla byggd 2016 i det fridfulla området La Siesta i Torrevieja, vilket erbjuder en exceptionellt bekväm och lyxig livsstil. Med en yta på 160m2 fördelat på 2 våningar och en generös tomt på 400m2 erbjuder denna bostad rymligt och välutformat boendeutrymme.

Med 4 sovrum, inklusive ett med klädskåp och eget badrum, samt ett kontor, ger villan komfort och integritet för hela familjen. De 2 ytterligare badrummen, varav ett utomhus, säkerställer bekvämlighet och funktionalitet. Luftkonditionering via kanaler i hela huset garanterar en trevlig miljö året runt.

Det fullt utrustade oberoende köket och det rymliga matområdet erbjuder idealiska utrymmen för att förbereda och njuta av läckra måltider. Garaget med interiör tillgång lägger till bekvämlighet och säkerhet, medan verandan, terrassen och trädgården ger perfekta områden för utomhusunderhållning och avkoppling.

Bland de ytterligare bekvämligheterna finns ett förråd, ett förråd, en pool på 10x4 med utomhusdusch och parkering för 2 bilar. Förekomsten av omkretsalarm och inre larm säkerställer invånarnas lugn och säkerhet.

Beläget på en privilegierad plats är villan nära en vacker nyinvigd park, utrustad med olika idrotts- och rekreationsanläggningar samt en vattenpark. Endast 4 km från stranden och 2 km från köpcentret Habaneras och IMF-biograferna erbjuder denna egendom en exceptionell möjlighet både för permanent bostad och för att njuta av tillfälliga utflykter.

Områdets lugn i utkanten av Torrevieja, kombinerat med dess närhet till naturparken och en mängd olika tjänster som restauranger, barer, stormarknader, apotek och hälsocenter, gör det till det perfekta resmålet för att njuta av solen och stranden i Torrevieja utan besväret med stadstrafik och buller.

Egenskaper

Byggår: 2016
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 160m2
Tomt: 400m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sjöutsikt
Ingen Hiss!
Dubbelglas
Sydlig
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
Integritet
Bottenplan
Fiberoptik
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet