Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-LXP-LPP24007

196.500€
Pris per m2 1.638€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-LXP-LPP24007

Beskrivning

Fantastisk möjlighet! 2 lägenheter i 1 i La Mata

Pris per m2 1.638€/m2
Byggd 120m2
Tomt 20m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna fantastiska fastighet i Torrevieja.

Upptäck en otrolig möjlighet att förvärva inte en utan två lägenheter till priset av en, och erbjuder inte bara en plats att bo utan också en väg till vinst! Inbäddat i det eftertraktade området Torre la Mata, intill den lugna aromatiska parken och bara 1200 meter från den fantastiska stranden, står en rymlig duplex på 120 m2.

Denna minutiöst renoverade bostad har fyra sovrum och två badrum, som erbjuder gott om utrymme och komfort. Uppdelad i två distinkta enheter, presenterar den den perfekta installationen för dubbla boendearrangemang – bo i en sektion samtidigt som den hyr ut den andra för att generera ytterligare inkomster utan ansträngning!

Med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, inbyggda garderober, en charmig balkong och tillgång till en gemensam pool och trädgård, garanterar denna duplex en livsstil av bekvämlighet och lyx. Översvämmad av naturligt ljus och prydd med stilfulla vardagsrumsmöbler och höga tak, utstrålar varje hörn en känsla av värme och sofistikering.

Bekvämt beläget inom gångavstånd från bussar, köpcentra, skolor, sjukhus, parker och stormarknader, erbjuder denna fastighet oöverträffad bekvämlighet. Omgivet av en grönskande urbanisering, erbjuder det en fridfull fristad mitt i det livliga stadslivet.

Oavsett om du söker en permanent bostad eller en lukrativ investeringsmöjlighet, är denna duplex symbolen för mångsidighet, lovande en idyllisk livsstil eller en lukrativ satsning tack vare dess närhet till det azurblå Medelhavet. Låt inte denna gyllene chans försvinna – ta vara på den nu och lås upp en värld av möjligheter!

REF: HH-EB-LXP-LPP24007

Egenskaper

Byggår: 2004
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Tomt: 20m2
Pool : Gemensam
Kök : 2
Avstånd till strand: 800 Meter
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Gated Community

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet