Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MRE-2310A480

395.000€
Pris per m2 2.147€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MRE-2310A480

Beskrivning

Solig och rymlig takvåning i Punta Prima

Pris per m2 2.147€/m2
Byggd 184m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta soliga hem i Orihuela Costa.

Denna rymliga lägenhet har två sovrum, två badrum, ett stort öppet kök och ett generöst stort vardagsrum. Boendet har en terrass i söderläge och en takterrass, båda med fantastisk havsutsikt.

Du kommer att bli imponerad av ljusstyrkan och rymligheten i varje rum i denna lägenhet, som utstrålar mysighet med sina kurviga väggar och traditionella spanska inslag.

När du kommer in i lägenheten hittar du en garderob för rockar och skor på vänster sida och det stora öppna köket på höger sida. Framför köket finns det stora vardagsrummet, med stora halvmånefönster mot havet och direkt tillgång till terrassen. Den öppna spisen, fönsterformerna och de kurviga väggarna bidrar till rummets charm och värme.

Till vänster om huvudentrén finns ett badrum med badkar. Längre fram ligger de två sovrummen. Det stora sovrummet har ett eget badrum med både dusch och badkar, och erbjuder även tillgång till terrassen i söderläge.

Från denna terrass leder en trappa till den privata takterrassen på 29 m², en av de största i Panorama Park. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över havet, omgivningarna och avlägsna berg. Takterrassen är utrustad med dusch och pergola. Dessutom finns det ett extra rum som är tillräckligt stort för flera sängar, perfekt för gäster, där du kan vakna upp till en spektakulär morgonutsikt.

Lägenheten är fullt utrustad med luftkonditionering, alla nödvändiga apparater, möbler och en underjordisk parkeringsplats.

REF: HH-EB-MRE-2310A480

Egenskaper

Byggår: 2002
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 184m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 300 Meter
Sydlig
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet