Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MCB-R49224

545.000€
Pris per m2 3.633€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MCB-R49224

Beskrivning

Modern semi ny villa i El Galan

Pris per m2 3.633€/m2
Byggd 150m2
Tomt 320m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Orihuela Costa.

Upplev oöverträffad lyx i denna magnifika villa, perfekt belägen mittemot en fridfull park i det prestigefyllda Orihuela Costa. Inbäddat i hjärtat av fyra golfbanor i världsklass och bara några ögonblick från livliga butiker och orörda stränder, erbjuder denna fastighet det ultimata inom bekvämlighet och fritid.

Denna utsökta villa har en helt färdig källarlägenhet, som ger extra boyta eller en perfekt tillflyktsort för gäster. Njut av hisnande vyer och äta utomhus på många terrasser, eller varva ner i den fantastiska trädgården med en kristallklar pool med en integrerad jacuzzi. Solariet erbjuder en fridfull oas för solbad, medan den bioklimatiska pergolan på bottenvåningen säkerställer att du kan njuta av utomhus i komfort året runt.

Hållbarhet möter modern livsstil med inkluderandet av solpaneler och batterier, vilket minskar ditt koldioxidavtryck samtidigt som energikostnaderna sänks. Villan erbjuder också säker parkering för två bilar, komplett med en privat port och ett laddningsuttag för elfordon.

Missa inte denna enastående möjlighet att äga en bit av paradiset på en av de mest eftertraktade platserna på Costa Blanca. Denna villa är mer än bara ett hem; det är en livsstil.

REF: HH-EB-MCB-R49224

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 150m2
Tomt: 320m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Öppen Planlösning
Fiberoptik
Utsikt över pool
Möblerat
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Solpaneler
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Gated Community
Modern
Havsutsikt
Solpaneler
Air Condition
Integritet
Pool
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet