Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-GI-21-MK90

159.900€
Pris per m2 3.634€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-GI-21-MK90

Beskrivning

Fantastisk lägenhet på fantastiskt komplex i La Mata

Pris per m2 3.634€/m2
Byggd 44m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta underbara hem i La Mata.

Denna charmiga lägenhet i La Mata erbjuder en spektakulär livsstil!!! Den har ett stort sovrum med inbyggda garderober, ett komplett badrum för större komfort. Det separata köket är fullt utrustat med alla nödvändiga apparater för att laga läckra måltider. Matsalen är rymlig och ljus, vilket ger en mysig plats att koppla av eller underhålla gäster.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i denna lägenhet är dess spektakulära söderläge inglasade terrass. Med rikligt solljus och panoramautsikt över den fantastiska gemensamma poolen är denna terrass den perfekta platsen för att njuta av medelhavsklimatet och koppla av utomhus.

Dessutom ligger lägenheten nära alla typer av tjänster, inklusive stormarknader, restauranger, kaféer och butiker, vilket säkerställer exceptionell bekvämlighet för invånarna. Dessutom ligger det bara 200 meter från en av de bästa stränderna på Alicantekusten, vilket ger möjlighet att njuta av dagar av sol och hav utan att behöva resa för mycket.

Dessutom innehåller denna lägenhet ett fantastiskt garageutrymme och ett mycket stort förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring av strandartiklar eller sportutrustning.

Kort sagt, denna lägenhet i La Mata erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet, tillsammans med ett privilegierat läge nära tjänster och inom gångavstånd från en fantastisk strand.

Vänta inte längre utan kontakta oss för att ordna ett besök utan förpliktelser.

REF: HH-EB-GI-21-MK90

Egenskaper

Byggår: 2005
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 44m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 3
Orientering: Söder
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Modern
Integritet
Kust
Air Condition
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Utsikt över pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet